Verenigingsactiviteiten

EABCT congres


Europees congres van 11 t/m 13 september,
georganiseerd door de VGCt!
Meld u vóór 31 mei aan en ontvang tot € 75,-
vroegboekkorting.  

E-market

Dien uw project vóór 1 juni in en
demonstreer uw project op de 'E-market
of innovations in e-mental health'!

De therapie die wérkt

Bent u bang voor spinnen, naalden, kleine ruimtes? Moet u dwangmatig controleren of u het gas heeft uitgezet? Piekert u zich suf? Raakt u in paniek, omdat u in de vergadering moet spreken? Zorgt deze angst ervoor dat u normale, dagelijkse situaties het liefst vermijdt? In het SBS6 programma Feiten en Fabels heeft u kunnen zien dat cognitieve gedragstherapie werkt.

CGt bewezen effectief

Video kan niet afgespeeld worden. U heeft niet de juiste versie van de flash-speler. Download de correcte versie

Actueel

31-03-14Uitnodiging ROM-webinar

Snel, persoonlijk en gemakkelijk de ROM-mogelijkheden bij de behandeling horen en hoe jij hier het beste uit kunt halen? Volg het ROM-webinar op 24 april a.s. om 20.30 uur!

12-03-14CGt bij oorsuizen

Ongeveer 60.000 mensen in Nederland hebben last zodanig last van tinnitus (oorsuizen) dat ze niet goed meer kunnen functioneren.

23-12-13Nieuwe VGCt-filmpjes

Leden vertellen over de meerwaarde van hun lidmaatschap en ons najaarscongres.

Meest recente tweets

NIEUW: Informatieabonnement

Exposure? Motiverende gespreksvoering? Ontspanningstechnieken? Socratisch motiveren? Gedachteschema? Angststoornissen, depressie of verslavingen? Heeft u er wel van gehoord, maar wilt u meer weten over een van deze onderwerpen? Dan is ons informatieabonnement van 35 euro per jaar iets voor u.

Over VGCt

De Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt) is de wetenschappelijke vereniging voor cognitief gedragstherapeuten en gedragstherapeutisch werkers in Nederland. De VGCt telt ruim 3700 leden en 400 belangstellenden. De vereniging zet zich in voor hoge kwaliteit van het vak en van haar leden door opleiding, bij- en nascholing, belangenbehartiging en dienstverlening.

GZ-psycholoog en dan?

Video kan niet afgespeeld worden. U heeft niet de juiste versie van de flash-speler. Download de correcte versie