Jouw ledenvoordeel

Als lid van de VGCt profiteer je van verschillende voordelen, zowel bij de VGCt als bij onze externe partners

Erkende registratie als cognitief gedragstherapeut(isch werker) VGCt®

Als lid van de VGCt mag je de titel cognitief gedragstherapeut(isch werker) VGCt® (in opleiding) voeren.

Boekenclub

De VGCt boekenclub maakt vakliteratuur voor cognitief gedragstherapeuten gemakkelijk en voordelig beschikbaar. Deze boekenclub is gratis voor VGCt-leden en belangstellenden en kent geen periodieke aankoop- of andere verplichtingen.

In de VGCt boekenclub kun je een speciaal geselecteerd aanbod aan vakliteratuur met een exclusieve korting aanschaffen.
• Iedere maand nieuwe acties
• 150 titels met 20% korting
• Van verschillende uitgeverijen
• In de gespecialiseerde webshop van Boom Psychologie

Behalve actietitels kun je in deze webshop alle vakliteratuur van alle Nederlandse uitgeverijen vinden.

Je kunt via onderstaande link vakliteratuur online bestellen in de webshop van Boom Psychologie. Je komt dan direct op de welkomstpagina van de VGCt boekenclub met alle kortingsacties.

Let op: je verlaat de website van de VGCt en gaat naar de site van Boom Psychologie. Zij handelen jouw bestelling af. Het contact hierover loopt rechtstreeks via de boekverkoper.

Korting op nascholing

Als lid van de VGCt kun je tegen een speciaal ledentarief geaccrediteerde nascholingsactiviteiten volgen. Dit speciale tarief is van toepassing op door de VGCt georganiseerde activiteiten. Kijk voor het actuele aanbod in de agenda.

Tijdschrift Gedragstherapie

Als onderdeel van je lidmaatschap ontvang je vier keer per jaar het tijdschrift Gedragstherapie en krijg je toegang tot het online-archief. Het tijdschrift heeft als doelstelling het publiceren van wetenschappelijk onderzoek (inclusief psychometrisch onderzoek), theoretische artikelen, literatuuroverzichten, casestudies en boekbesprekingen op het gebied van cognitieve gedragstherapie.

Tijdschrift Psychologie Totaal

Als lid van de VGCt krijg je 20% korting op een jaarabonnement van het tijdschrift Psychologie Totaal van BSL. Vermeld hiervoor bij je bestelling de couponcode lidVGCt en de korting wordt direct verrekend.

oval