Adverteren

Breng je cursus, vacature, instelling of product onder de aandacht bij ons ledenbestand van ruim 9000 professionals

Dit kan op verschillende manieren: op vgct.nl, via het magazine en de nieuwsbrief, het vacatureplatform en tijdens het najaarscongres.

Adverteren

Wil je je cursus, vacature, instelling, boek of product bij onze leden onder de aandacht brengen? Dat kan op verschillende manieren:

Opleidingsactiviteit

Adverteren voor opleidingsactiviteiten

  • Plaatsing in PE-online-agenda 

Hiervoor hoef je niets te doen. Op het moment dat je een accreditatieaanvraag indient, komt de cursus automatisch in onze cursusagenda te staan. Potentiële deelnemers zullen vooral in deze online cursusagenda zoeken en kunnen zich direct inschrijven.
Kosten: geen

  • Advertentie op vgct.nl

Een advertentie kun je laten plaatsen in één van de volgende rubrieken: basiscursussen, vervolgcursussen, supervisie en leertherapie, bij- en nascholing en cursussen cognitief gedragstherapeutisch werker

Adverteren in VGCt magazine & nieuwsbrief

Adverteren in het VGCt magazine & nieuwsbrief gaat via onze partner Elma Media. Meer informatie over mogelijkheden en tarieven vind je op de website van Elma Media

Vacature plaatsen

Via onze vacaturewebsite bereik je meer dan 10.000 professionals in de GGZ. Het overgrote merendeel van deze professionals is lid van de VGCt en dus erkend cognitief gedragstherapeut.

Partner VGCt-congressen & studiedagen

Bekijk de mogelijkheden

oval