Tijdschrift Gedragstherapie

Als onderdeel van je lidmaatschap ontvang je vier keer per jaar het tijdschrift Gedragstherapie en krijg je toegang tot het online-archief. Het tijdschrift heeft als doelstelling het publiceren van wetenschappelijk onderzoek (inclusief psychometrisch onderzoek), theoretische artikelen, literatuuroverzichten, casestudies en boekbesprekingen op het gebied van cognitieve gedragstherapie.

Door op onderstaande link te klikken ga je naar het archief van het Tijdschrift voor Gedragstherapie waar je een gepubliceerd artikel kunt zoeken.

Dubbellidmaatschap

Ben je lid van de VGCt en van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT)? Dan kun je ervoor kiezen om het tijdschrift Gedragstherapie alleen nog via de VVGT te ontvangen. Als je voor één exemplaar kiest, krijg je € 25,- korting op je VGCt-contributie. Wil je dit? Mail dan naar info@vgct.nl. Deze regeling geldt alleen bij een dubbellidmaatschap. Het ontvangen van het tijdschrift is een onderdeel van het lidmaatschap van de VGCt en dit tijdschrift kan daarom niet als losstaand abonnement opgezegd worden.

oval