Verenigingsnieuws VGCt
Vacature

Vacature: Valorisatiemedewerker met ervaring in de ggz (24 uur)

Vind jij het ook belangrijk dat wetenschappelijke inzichten in de praktijk landen? En hou jij ervan om met behandelaars in de praktijk en wetenschappers te sparren om dat te laten slagen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Wie zijn wij?

De Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) is de vereniging voor ruim 10.000 professionals die bijdragen aan een mentaal gezonder Nederland door de inzet van wetenschappelijk bewezen effectieve psychologische behandelmethoden op basis van cognitieve gedragstherapie. Dit doen we door het registreren en nascholen van professionals tot cognitief gedragstherapeuten, cognitief gedragstherapeutisch werkers en supervisoren. Als wetenschappelijk kenniscentrum zijn we partner voor relevante partijen door het delen van onze kennis én door een brug te slaan van wetenschappelijke inzichten naar de beroepspraktijk en de inhoud van (door de VGCt geaccrediteerde) opleidingen.  Ons motto? Beter worden in je vak.

 

Wat ga je doen?

Om dat motto om te zetten in daden, willen we het team Kennis & opleiden verder uitbreiden met een valorisatiemedewerker. In deze functie onderzoek je de behoeftes van zorgprofessionals en zet je die om naar (kennis)producten. Uiteraard zoek je daarbij steeds de samenwerking op met universiteiten en organisaties. Daarnaast toets je of de producten daadwerkelijk benut worden en breng je reeds bestaande én nieuwe valorisatie-activiteiten onder de aandacht.

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een (basis)psycholoog met affiniteit voor de (impact van) wetenschap of een wetenschapper met affiniteit met de ggz. Je hebt idealiter een afgeronde universitaire opleiding psychologie, pedagogiek, onderwijskunde of een vergelijkbare andere universitaire opleiding. Naast dat je een wetenschappelijke, praktijkgerichte en innovatieve mindset hebt, ben je ook een echte ondernemer. Je bent in gesprek met je netwerk altijd op zoek naar nieuwe kansen en voelt je van A tot Z verantwoordelijk voor nieuwe ideeën. Zijn de plannen nog vaag? Geen probleem, dat is precies wanneer jij tot je recht komt.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Natuurlijk in de eerste plaats een zelfstandige en veelzijdige functie in een bureau waar een informele sfeer heerst. Je hebt maar liefst achttien enthousiaste collega’s die reikhalzend naar jouw komst uitkijken, een werkweek waarin je afwisselend thuis en op ons mooie kantoor in Utrecht Lunetten werkt en natuurlijk bieden we je thuiswerkvoorzieningen volgens de Arbowet. Ook belangrijk: arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de cao ggz, FWG 59/60 (€ 3541 – € 5335 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week, inschaling afhankelijk van ervaring). We kennen een goede reiskostenregeling en bieden een balansbudget van € 500,- dat je voor diverse doeleinden kunt inzetten. Je start met een jaarcontract met intentie tot verlenging.

 

Reageren?

Enthousiast om te reageren? Stuur je motivatie en cv dan uiterlijk 1 juni 2024 naar Mieke Ketelaars, teamleider Kennis en opleiden, m.ketelaars@vgct.nl. Laat daarin vooral weten hoe jij de valorisatiekansen van de VGCt ziet. Eerst nog meer informatie? Stuur dan een mail of zoek contact via 030 254 30 54 (maandag t/m donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. Mochten we vroeg in het proces een geschikte kandidaat vinden, dan wordt de vacature eerder gesloten.

 

Download vacature in pdf.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

oval