Supervisie

Supervisie is een individueel leertraject waarbij je als supervisant onder begeleiding leert om je eigen functioneren te verbeteren door te reflecteren op je werkzaamheden. Supervisie wordt gegeven door een cognitief gedragstherapeut VGCt of een supervisor VGCt.

Voor registratie als cgw’er heb je:

  • Minimaal 40 supervisiesessies gevolgd
  • Twee supervisie-evaluatieverslagen geschreven. Bij ieder verslag voeg je een ondertekende supervisieverklaring toe

Bekijk alle voorwaarden over supervisie en de supervisie evaluatieverslagen in het registratiereglement cgw’ers en in het document criteria supervisie-evaluatieverslag voor cgw’ers i.o.

 

Inleveren van de verslagen

Een supervisie-evaluatieverslag bestaat uit:

  • verslag (inclusief lijst met CGT-technieken)
  • handtekening van de supervisor op het verslag
  • supervisieverklaring

Bekijk hier wat van toepassing is op jouw situatie

  1. Heb je het eerste verslag af en ben je al ingeschreven als cgw’er i.o.? Dan kun je het verslag mailen naar opleidingen@vgct.nl om te laten beoordelen.
  2. Heb je het eerste verslag af en ben je nog geen lid? Dan kun je je aanmelden via MijnVGCt en daarna inschrijven als cgw i.o. Tegelijkertijd kun je het verslag mailen naar opleidingen@vgct.nl.
  3. Heb je het (eerste en) tweede verslag af en ben je al ingeschreven als cgw’er i.o.? Dan kun je inloggen bij MijnVGCt en je vervolgens  inschrijven als cgw’er. De verslagen upload je tijdens de inschrijvingsaanvraag.
  4. Heb je het eerste en het tweede verslag af en ben je nog geen lid? Dan kun je je aanmelden bij MijnVGCt en en je vervolgens inschrijven als cgw’er. De verslagen upload je tijdens de inschrijvingsaanvraag.

Vind een supervisie-gever

Log via onderstaande knop in op MijnVGCt en vind een supervisiegever

oval