Verenigingsnieuws VGCt

Vacature: Allround communicatiemedewerker met gevoel voor marketing (32 uur)

Wil jij je communicatievaardigheden inzetten voor een mentaal gezonder Nederland? Kom het communicatieteam van onze vereniging versterken!

Wie zijn wij?

De Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) is de vereniging voor ruim 10.000 professionals die bijdragen aan een mentaal gezonder Nederland door de inzet van wetenschappelijk bewezen effectieve psychologische behandelmethoden op basis van de grondslagen van de cognitieve gedragstherapie. Dit doen we door het registreren en nascholen van professionals tot kwalitatief goede cognitief gedragstherapeuten, cognitief gedragstherapeutisch werkers en supervisoren.

Als wetenschappelijk kenniscentrum zijn we partner voor relevante partijen door het delen van onze kennis én door een brug te slaan van wetenschappelijke inzichten naar de beroepspraktijk en de inhoud van (door de VGCt geaccrediteerde) opleidingen. De wetenschappelijke inzichten van de VGCt kunnen worden ingezet door professionals in zowel behandelpraktijken als op plekken waar vroegsignalering en het voorkómen van psychische klachten het uitgangspunt zijn.

 

Wat ga je doen?

Om ons motto ‘Beter worden in je vak’ om te zetten in daden, zoeken we in het communicatieteam een tweede communicatiemedewerker ter vervanging van een vertrekkende collega. In deze functie verzorg je de communicatie en promotie van onze nascholingsevenementen en sectie-activiteiten. Je stelt allerlei nieuwsbrieven samen en zorgt voor tijdige verzending. Natuurlijk weet je op een creatieve manier aandacht te vragen voor alle evenementen, activiteiten en kennis via social media. Je houdt de website aantrekkelijk en actueel door het creëren en aanpassen van content en je ondersteunt in de samenstelling en verzending van het VGCt magazine en het congresmagazine. Verder ben je betrokken bij grote en kleine projecten waarbij communicatie belangrijk is en vertegenwoordig je de VGCt op congressen. Je draait je hand niet om voor uitvoerende klussen als het uitzetten van enquêtes en het bijhouden van de communicatiemailbox. Daarnaast ben je frequent in de weer met vormgevers en drukkers. Je werkt nauw samen met de evenementencoördinator en de sectiecoördinator uit het team kennis en opleiden en met allerlei leden van de VGCt. En uiteraard trekken we als team samen op om onze ambities waar te maken.

 

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met gedegen kennis van communicatie, redactionele vaardigheden en minimaal twee jaar ervaring. Iemand die met enthousiasme communicatiemiddelen maakt en inzet en met nieuwe ideeën komt om onze leden en andere doelgroepen te bereiken. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie of een soortgelijke opleiding. Vanzelfsprekend heb je een uitstekend taalgevoel en is je Nederlands perfect. Voor het plaatsen van content op de website en ons kennisnet beschik je over kennis van cms-systemen (WordPress). Ervaring in het werken met crm-systemen en Office 365 is handig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent precies, kunt verschillende taken naast elkaar uitvoeren en bent een kei in samenwerken. We zetten ons in voor professionals die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van het mentaal welzijn van mensen met psychische problemen. Een nieuwsgierige en actieve houding ten aanzien van (het werkveld van) onze leden is een dikke pré.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

In de eerste plaats een zelfstandige en veelzijdige functie in een bureau waar een informele sfeer heerst. We bieden ruimte voor eigen initiatief en de gelegenheid om je te ontwikkelen in het communicatievak. Je hebt maar liefst achttien enthousiaste collega’s die reikhalzend naar jouw komst uitkijken, een werkweek waarin je afwisselend thuis en op ons mooie moderne kantoor in Utrecht Lunetten werkt en natuurlijk bieden we je thuiswerkvoorzieningen en –vergoeding. Ook belangrijk: arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de cao ggz, FWG 45 (maximaal € 3.863 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week). De inschaling is afhankelijk van je ervaring. We kennen een goede reiskostenregeling en bieden een balansbudget van € 500,- dat je voor diverse doeleinden kunt inzetten. Je start met een jaarcontract met intentie tot verlenging.

 

Reageren?

Enthousiast om te reageren? Stuur je cv én motivatie (waaruit blijkt dat je een goede schrijver bent) uiterlijk 30 april naar Mariëtte Lammers, teamleider communicatie, m.lammers@vgct.nl. Eerst nog meer informatie? Stuur een mail of bel 030 254 30 54 (maandag t/m donderdag van 10.00 tot 13.00 uur). Mochten we vroeg in het proces een geschikte kandidaat vinden, dan wordt de vacature eerder gesloten. Een schrijfopdracht en een referentiecheck behoren tot de selectieprocedure.

 

Download vacature in pdf.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

oval