Verenigingsnieuws VGCt

Sectienieuws

Secties Stemmingsstoornissen, Ouderen en Mindfulness Based CGT

Sectie Stemmingsstoornissen: nieuwe bestuursleden gezocht

Voor de sectie Stemmingsstoornissen zijn we op zoek naar een nieuw bestuur.
Heb je affiniteit met het onderwerp en wil je samen met andere leden kennis verzamelen en verspreiden in de vorm van studiedagen, workshops, kennis tools en netwerkactiviteiten? Stuur dan een mail naar Casper Kleist, coördinator secties, c.kleist@vgct.nl
Ook wanneer je nog vragen of behoefte aan meer informatie hebt, kun je bij Casper terecht.

Sectie Ouderen en sectie Mindfulness Based CGT: aanmelden nieuwsbrief

Goed nieuws: vanaf nu kun je je via Mijn VGCt aanmelden voor de nieuwsbrief van de sectie Ouderen en de sectie Mindfulness Based CGT.
Zo word je een paar keer per jaar op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen de sectie en van workshops, congressen en opleidingsactiviteiten rondom het door jou gekozen thema.
Meld je nu in Mijn VGCt.

Versterk jij straks onze secties of commissies?

Heb je interesse om een actief lid te worden binnen onze vereniging (kaderlid)?
Dat kan in verschillende sectiebesturen of commissies.
Zo staat er op dit moment een vacature open voor de registratiecommissie voor het beoordelen van N=1-verslagen. Hiermee draag je actief bij aan het waarborgen van de kwaliteit van de uitoefening van cognitieve gedragstherapie.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over wat zo’n rol als commissielid of sectiebestuurslid inhoudt.
Wanneer je hier je gegevens achterlaat en aangeeft welk gebied jouw interesse heeft, dan nemen wij contact met je op om je vragen te beantwoorden. Uiteraard geheel vrijblijvend!

oval