EABCT

EABCT congres 2024

Aanmelden nu mogelijk

New Age of CBT – Challenges and Perspectives

Van 4 tot en met 7 september 2024 vindt in Belgrado, Servië, het internationale EABCT-congres plaats, met het thema ‘Challenges and Perspectives’.

In de afgelopen 25 jaar heeft men zich toegewijd aan onderwijs en onderzoek in cognitieve gedragstherapie (CGT). Het aankomende EABCT-congres in Belgrado, waar experts van over de hele wereld samenkomen, markeert een belangrijke mijlpaal in dit veld. Deelnemers zullen samenwerken om uitdagingen aan te gaan en nieuwe perspectieven in CGT te verkennen. Belgrado, bekend om zijn historische en culturele rijkdom, vormt het sfeervolle decor voor dit evenement.

De Servische CGT-verenigingen uit Belgrado en Niš organiseren een inhoudelijk programma met wetenschappelijke en sociale evenementen, waaronder een congresfeest en showcases van de Servische cultuur. Het congres biedt een platform voor het delen van kennis en het bouwen van netwerken.
De organisatoren nodigen deelnemers uit om samen baanbrekende inzichten te delen en onvergetelijke ervaringen op te doen in Belgrado, een stad die het Oosten en Westen verenigt.

Aanmelden nu mogelijk

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het congres. Alle informatie vind je op de website.

Call for abstracts

Wil je deelnemen aan het congres als spreker of workshopleider?
Dien dan een abstract in. Dit kan nog tot 25 april.

 

oval