Sofie Acda

Gz-psycholoog/psychotherapeut en VGCT-supervisor

Ik ben Sofie, 55 jaar oud en bijna 28 jaar in ons mooie vak werkzaam. Ik ben gz-psycholoog/psychotherapeut en VGCT-supervisor.
Het opleiden van jonge professionals vind ik een leuk onderdeel van mijn vak. Kennis overdragen maar ook ontvangen. Niemand is ooit te oud om te leren!
De intervisie wil ik online gaan doen. Ik woon in Zeeuws-Vlaanderen en dat is voor veel mensen een eind weg. Hoewel fysiek natuurlijk altijd de voorkeur heeft, denk ik dat we samen toch een veilige sfeer kunnen ontwikkelen waarin jullie ook ruimte vinden om persoonlijke kwetsbare zaken aan de orde te laten komen. Het is ook wat we van onze cliënten vragen.
Ik ben qua type direct en open. Ik zal zeggen wat ik zie en opmerk maar je ook je eigen tempo laten bepalen. Ik ben ook open over mezelf en kan ook ruimte maken voor jullie visie op mij. Als er iets niet lekker zit, dan praten we er over.
Momenteel werk ik in een ambulant team bij Emergis en in mijn eigen praktijk doe ik supervisies en intervisies in het kader van de VGCT. Bij Emergis Terneuzen zie een brede doelgroep, SGGZ, omdat de locatie klein is zijn er geen zorgpaden. De meeste affiniteit heb ik met persoonlijkheidsstoornissen, eetproblematiek, autisme en hoogbegaafdheid.

Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met mij op.

oval