Verenigingsnieuws VGCt

VGCt Voorjaarscongres (voorheen CGW-congres) 2025

The heat is on – hoe hou jij je hoofd koel?

VGCt Voorjaarscongres? Is dat iets nieuws?
Nee, eigenlijk niet. En toch een beetje wel.

VGCt Voorjaarscongres is namelijk de nieuwe naam voor het oude, vertrouwde CGW-congres. Als vanouds een congres vol praktische workshops voor het gezamenlijk oefenen van CGT-technieken. En de plek om elkaar te inspireren en kennis op te frissen. De opzet, de kwaliteit en de inhoud: die blijven exact hetzelfde.

Alle CGT-professionals welkom

Maar is dit een congres voor alléén cgw’ers? Nee, natuurlijk niet. Want ook als cognitief gedragstherapeut wil je technieken oefenen en praktisch bezig zijn. In de praktijk werken cgw’ers en cgt’ers vaak samen om hun cliënten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Zij versterken elkaar en leren van elkaar. Dat kan dus nu ook tijdens het VGCt Voorjaarscongres. Net zo goed als cgw’ers hun licht kunnen opsteken tijdens het najaarscongres, waar ook steeds meer aandacht is voor toepassingen in de praktijk. Elke professional in het CGT-werkveld is op beide congressen van harte welkom!

Dien een abstract in

Heb je al een idee voor een workshop? Dien dan nu alvast je abstract in voor het Voorjaarscongres van 21 maart 2025 met het thema ‘The heat is on – hoe hou jij je hoofd koel?’. Nog even bedenktijd nodig? Geen probleem: je hebt nog tot 1 december 2024.
Schrijf in elk geval 21 maart 2025 vast in je agenda!

Dien een abstract in.

oval