Nieuws

Najaarscongres 2022

Under pressure
2, 3 en 4 november 2022
vgctnajaarscongres.nl

Het is zover! Vroegboekkorting voor 31 juli

VGCt-leden kunnen zich nu aanmelden voor het najaarscongres ‘Under Pressure‘ . En doe je dit voor 31 juli dan reserveer je je ticket met vroegboekkorting!
Ook dit jaar vindt het congres plaats in het conferentiecentrum NH Koningshof, waar we drie dagen de gelegenheid hebben elkaar weer te ontmoeten. Live kennis uitwisselen, netwerken en gezelligheid. Nieuw is dat er de mogelijkheid is om het congres deels online te volgen. Meer informatie en hoe je je daarvoor kunt aanmelden, volgt binnenkort.

Onder druk

De ggz, en de jeugdzorg in het bijzonder, staat enorm onder druk. Dit heeft ernstige consequenties voor de kwaliteit van zorg voor onze cliënten, maar ook voor onszelf. We moeten steeds meer doen in minder tijd en gaan gebukt onder een berg regeldruk en administratie. En die druk is sinds de start van de coronapandemie voor alle betrokkenen alleen maar toegenomen. Daarbij leggen we ook vaak nog druk op onszelf: we houden veel ballen in de lucht en stellen hoge eisen, zowel op werkgebied als privé.

Kom naar het najaarscongres!

Hoe en waar kan de druk verminderd worden? Wat zijn de gevolgen van die (zelf) opgelegde druk?
Soms zijn er ook situaties waarbij het opvoeren van de druk misschien juist kan helpen betere omstandigheden sneller voor elkaar te krijgen.

In symposia en lezingen word je op de hoogte gebracht van de resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek, waarbij er aandacht besteedt is aan de betekenis van deze resultaten voor de praktijk.
En in actieve, praktijkgerichte workshops oefen je met deze theorie.

Zien we je daar?

Ook dit jaar streven we weer naar een interessant en goed gevuld programma en naar persoonlijke ontmoeting.
Natuurlijk ook met lekker eten en ontspanning.

Wij vinden het erg leuk je weer te mogen ontvangen in Veldhoven.

Najaarscongres 2022: Under pressure

Datum 2, 3, 4 november 2022
Locatie NH Koningshof: Locht 117, 5504 RM Veldhoven
oval