Evenement

10th World Congress of Cognitive and Behavioural Therapies 2023

Kom in 2023 naar het tiende World Congress of Cognitive and Behavioural Therapies en ontmoet vakgenoten van over de hele wereld.

Wereldwijde verspreiding CGT

Cognitieve gedragstherapieën blijven de gouden standaard in de evidence-based praktijk in de geestelijke gezondheidszorg. Het WCCBT 2023 bevat plenaire presentaties, symposia, workshops, masterclasses en sessies gericht op het thema “Global CBT-verspreiding, toegankelijkheid en nieuwe technologie“. Het primaire doel van het wetenschappelijke programma van het congres is het identificeren van manieren om CGT te ontwikkelen en te implementeren om te voldoen aan de behoeften van klanten met verschillende maatschappelijke en culturele achtergronden. Het zal ook de uitdagingen aanpakken bij het gebruik van geavanceerde technologieën en andere innovaties in het veld, om barrières bij het gebruik en de verspreiding van CGT te overwinnen.c

CGT-professionals van over de hele wereld

WCCBT 2023 is een kans voor de ontmoeting van oosterse culturen met westerse culturen en biedt een podium voor discussies over de toekomst van CGT, gezien de verschillende historische, filosofische en theoretische benaderingen van ons vakgebied, vooral in dit nieuwe tijdperk van snelgroeiende technologieën. Het congres biedt je de ideale gelegenheid om in contact te komen met CGT-professionals van over de hele wereld.

Praktische informatie

Datum 1 – 4 juni 2023
Locatie COEX, Seoul, Korea

De VGCt is CRKBO geregistreerd. Op alle verenigingsactiviteiten zijn de algemene voorwaarden evenementen van de VGCt van toepassing.

oval