Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

WELDADIGE LEERTHERAPIE MINDFULNESS op mooie plek, meerdere keren per jaar

BEKNOPTE MINDFULNESS LEERTHERAPIE 
  • Hele leuke leertherapie, gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT). Werkzaam en inspirerend.
  • Trajecten van 25 sessies starten verschillende keren per jaar. Je kunt 2 leertherapieblokken combineren voor een traject van 50 sessies.
  • Je bent 4 dagen op een fijne plek in Groesbeek, in de bossen vlakbij Nijmegen, in een sympathiek conferentieoord. Vanwege de compacte vorm is dit een intensieve, leerzame ervaring.
  • MBCT is een krachtige methode die toenemend wordt toegepast. In deze vierdaagse leer je MBCT grondig kennen vanuit je eigen ervaring, en past dit toe op je eigen automatische patroon/patronen.
  • Mindfulness is een vorm van aandacht die we ook in ons werk als therapeut goed kunnen gebruiken, die onze effectiviteit vergroot en onze therapeutische relatie verbetert.
  • Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”

Recensie (*****) op Facebook van deelneemster Paula:“Dit centrum en specifiek Hende Bauer zelf werd mijn door anderen aangeraden en bij deze doe ik dat ook met warmte en liefde! Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar kwam terecht in een zeer fijne groep met veel veiligheid. Ik heb veel ervaren wat betreft Mindfulness voor je kan doen. Ik had ooit wel scholing gehad, maar dit ging veel dieper. Hende Bauer kan ik ook zeker aanraden als leertherapeut. Ze is erg professioneel, begripvol en zorgt voor een goede sfeer. Veel kennis en ervaring en dat is te merken. Ik ga dan ook zeker verder met Mindfulness en aansluitend compassie zowel voor mezelf als voor mijn werk als psycholoog. En heb me reeds aangemeld voor een vervolg waarin ik ook zeer goed ben geadviseerd. Zeer aan te raden.”

 

Prijs

1495,- euro  inclusief overnachting in eenpersoonskamer en volpension.

 

Locatie

Conferentiecentrum de Poort, Groesbeek.

 

Aantal deelnemers

Maximaal 8.

Groepen worden enkele keren per jaar gegeven in verschillende formats (compact-gespreid in de tijd, met-zonder overnachtingen, in Den Haag-Groesbeek) en verschillende prijzen. Er zijn meerdere blokken gepland (6-10 per jaar). Eventueel kun je 2 blokken volgen voor 50 sessies. Zie de website voor data: https://centrummindfulness.nl/leertherapie/

 

Data/tijd

Donderdag 28 september 2023 10.00 t/m zondag 1 oktober 17.00 uur

Zaterdag 28 oktober 2023 10.00 t/m dinsdag 31 oktober 17.00 uur

 

Docent

Hende Bauer, BIG-psychotherapeut, VGCT-supervisor, NVP-supervisor, erkend leertherapeut. Gecertificeerd compassietrainer en mindfulnesstrainer.

Ze leidt ook mensen op tot mindfulnesstrainer, en richtte in 2007 haar centrum op (Centrum voor Mindfulness Den Haag). Hende gaf meer dan 70 leertherapiegroepen. Erkend als leertherapeut, supervisor, leersupervisor door VGCT en NVP.

 

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website voor meer informatie en om je aan te melden:  https://centrummindfulness.nl/leertherapie/ of mail info@centrummindfulness.nl.

Praktische informatie:

Datum 28 september 2023 t/m 31 oktober 2023
Plaats Den Haag
Locatie evenement Conferentieoord de Poort, Groesbeek (bij Nijmegen)
Kosten 1495,- euro
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie
Geaccrediteerd door VGCt, NVP
oval