Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

Verdiepende compassieleertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend, Mindful Nederland te Kloosterburen ( nabij Groningen)).

Verdiepende compassieleertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend, Mindful Nederland te Kloosterburen.

Op het prachtige Hogeland van Groningen in herberg “het Klooster” te Kloosterburen geef ik vanaf 10 oktober 2024 weer een ervaringsgerichte, 4-daagse verdiepende compassieleertherapiegroep waarin de compassietraining, een meer recente loot binnen de CGt, de basis is en kern van mindfulness, alles evidence based. Naast de verdiepende compassietraining worden andere stromingen vanuit de CGT geïntegreerd. Het betreft een intensief en afwisselend programma.

Je kan aan deze leertherapiegroep deelnemen wanneer je je de beginselen van de mindfulness al eerder eigen hebt gemaakt, elders in een mindfulnesstraining of MBCT-leertherapiegroep of anderszins je je de mindful houding in het leven eigen maakte of leerde mediteren. Het is een pré maar geen must, dus bij weinig of geen ervaring, kun je je ook aanmelden.

Ik geef inmiddels op deze locatie al weer voor het 13-de jaar met veel plezier deze compassieleertherapiegroep waarvan het programma in de loop van de tijd verder ontwikkeld en uitgebalanceerd is door (inter)nationale bijscholing, beoefening en ervaringen.

Vele honderden  collega’s (i.o.) hebben inmiddels hier aan deel genomen en hun waardering en enthousiasme voor deze vorm van leertherapie is erg hoog. Kijk naar reacties van eerdere deelnemers aan deze compassieleertherapiegroep op http://mindful-nederland.nl/beoordelingen-compassie-leertherapiegroepen/

Tevens is er enthousiasme en lof voor de locatie; voormalig en authentiek klooster, omringd door een prachtige kloostertuin met oude fruitbomen, de waddenzeedijk dichtbij.

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht biologische vegetarische streekproducten op slow food wijze gekookt.

Deze leertherapiegroep voor cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten voor de VGCt. Ook in het kader van sommige KP- en Psychotherapie-opleidingen, Verpleegkundige Specialistenopleidingen en Psychiateropleidingen kun je meedoen voor 25 uur leertherapie.

Docent: Marie-José van Lieshout

Datum: Donderdag 10 oktober t/m zondag 13 oktober 2024.

Informatie: Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt. Kijk op https://mindful-nederland.nl/

Aanmelding : Vul het aanmeldformulier in op de website https://mindful-nederland.nl/aanmeldformulier-compassie-leertherapiegroep/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op https://mindful-nederland.nl/ kun je nu alle  data in 2024 zien waarop de leertherapiegroepen plaatsvinden.

 

Praktische informatie:

Datum 10 oktober 2024 t/m 13 oktober 2024
Plaats Amsterdam
Locatie evenement Kloosterburen (nabij Groningen)
Kosten 1525,- euro
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland / Psychotherapie Corelli
Geaccrediteerd door Deze leertherapiegroep voor cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten voor de VGCt. Ook in het kader van sommige KP- en Psychotherapie-opleidingen, Verpleegkundige Specialistenopleidingen en Psychiateropleidingen kun je meedoen voor 25 uur leertherapie.
oval