Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

Verdiepende compassieleertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend, Mindful Nederland te Groesbeek ( nabij Nijmegen).

Verdiepende compassieleertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend, Mindful Nederland te Groesbeek.

Op een schitterend gelegen en sfeervolle locatie, het kleinschalige  conferentiecentrum ‘de Poort’ in de prachtige bossen en heide van Groesbeek geef ik vanaf vrijdag 13 december t/m zondag 16 december 2024 weer een 4-daagse, ervaringsgerichte, verdiepende compassieleertherapiegroep waarin de compassietraining, een meer recente loot binnen de CGt, de basis is en kern van mindfulness, alles evidence based. Naast de verdiepende compassietraining worden andere stromingen vanuit de CGT geïntegreerd. Het betreft een intensief en afwisselend programma.
Je kan aan deze leertherapiegroep deelnemen wanneer je je de beginselen van de mindfulness al eerder eigen hebt gemaakt, elders in een mindfulnesstraining of MBCT-leertherapiegroep of anderszins je je de mindful houding in het leven eigen maakte of leerde mediteren. Het is een pré maar geen must, dus bij weinig of geen ervaring, kun je je ook aanmelden.

Ik geef inmiddels op deze locatie al weer voor het 12-de jaar met veel plezier deze compassieleertherapiegroep waarvan het programma in de loop van de tijd verder ontwikkeld en uitgebalanceerd is door (inter)nationale bijscholing, beoefening en ervaringen.

Vele honderden  collega’s (i.o.) hebben inmiddels hier aan deelgenomen en hun waardering en enthousiasme voor deze vorm van leertherapie is erg hoog. Kijk naar reacties van eerdere deelnemers aan deze compassieleertherapiegroep op http://mindful-nederland.nl/beoordelingen-compassie-leertherapiegroepen/

Tevens is er enthousiasme voor het prachtige bos- en heidegebied waarin het conferentieoord ligt en de vriendelijke, behulpzame houding van de medewerkers van het conferentiecentrum.

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet. In de keuken worden biologische streekproducten op slowfoodwijze en met aandacht gekookt.

Deze leertherapiegroep voor cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten voor de VGCt.  Ook in het kader van sommige KP- en Psychotherapie-opleidingen, Psychiateropleidingen of Verpleegkundig specialistenopleidingen kun je meedoen.

Docent: Marie-José van Lieshout.

Datum: Vrijdag 13 t/m maandag 16 december 2024.

Informatie: Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt.

Aanmelding: Vul het aanmeldformulier in op de website https://www.mindful-nederland.nl/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op www.mindful-nederland.nl kun je alle data in 2024 zien waarop de verdiepende compassieleertherapiegroepen en de MBCT-leertherapiegroepen plaatsvinden.

Praktische informatie:

Datum 13 december 2024 t/m 16 december 2024
Plaats Amsterdam
Locatie evenement Groesbeek (nabij Nijmegen).
Kosten 1525,- euro incl. volpension
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland / Psychotherapie Corelli
Geaccrediteerd door 25 punten voor de VGCt en 25 uur leertherapie voor een aantal KP- en PT-opleidingen en Psychiateropleidingen en Specialistische verpleegkundigenopleidingen.
oval