Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

MBCT-leertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend bij Mindful Nederland, te Kloosterburen.

MBCT-leertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten, incl. weekend, Mindful Nederland te kloosterburen.

Op het prachtige Hogeland van Groningen in herberg “het Klooster” te Kloosterburen geef ik vanaf 11 april 2024 weer een ervaringsgerichte, 4-daagse leertherapiegroep MBCT. Het programma bevat MBCT, compassietraining, ACT en positieve psychologie en is intensief en gevarieerd. Het maximale aantal deelnemers is 8.

Ik geef inmiddels op deze locatie al weer voor het 13-de jaar met veel plezier deze MBCT-leertherapiegroep. Vele honderden collega’s ( i.o.) hebben inmiddels hier aan deelgenomen en hun waardering en enthousiasme voor deze vorm van leertherapie is erg hoog.
Kijk ook naar reacties van eerdere deelnemers aan deze leertherapiegroepen op http://mindful-nederland.nl/beoordelingen-compassie-leertherapiegroepen/

Tevens is er enthousiasme en lof voor de locatie; voormalig en authentiek klooster, omringd door een prachtige kloostertuin met oude fruitbomen, de waddenzeedijk dichtbij.

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht biologische vegetarische streekproducten op slow food wijze gekookt.

Je kan aan deze leertherapiegroep deelnemen wanneer je je de beginselen van de mindfulness al eerder eigen hebt gemaakt, elders in een mindfulnesstraining of MBCT-leertherapiegroep of anderszins leerde mediteren. Het is een pré echter geen must. Je kunt ook deelnemen wanneer je niet eerder aan mindfulnessbeoefening gedaan hebt maar je wel open staat voor de aandachtsgerichte houding.

Deze leertherapiegroep voor cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten voor de VGCt. Ook in het kader van sommige KP- en Psychotherapie-opleidingen of Verpleegkundige Specialistenopleidingen kun je meedoen.

Docent: Marie-José van Lieshout

Datum: Donderdag 11 april t/m zondag 14 april 2024.

Informatie: Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt. Kijk op https://mindful-nederland.nl/

Aanmelding : Vul het aanmeldformulier in op de website https://mindful-nederland.nl/aanmeldformulier-compassie-leertherapiegroep/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op https://mindful-nederland.nl/ kun je nu alle  data in 2023 zien waarop de leertherapiegroepen plaatsvinden.

Praktische informatie:

Datum 11 april 2024 t/m 14 april 2024
Plaats Amsterdam
Locatie evenement Kloosterburen (nabij Groningen)
Kosten 1510,00
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland / Psychotherapie Corelli
Geaccrediteerd door 25 punten leertherapie voor de VGCt en 25 sessies leertherapie voor PT-i.o., KP-i.o. of psychiater i.o. , specialistisch verpleegkundigen i.o.
oval