Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

Verdiepende compassieleertherapiegroep 4-daagse aaneengsloten incl. weekend bij Mindful Nederland

Ervaringsgerichte 4-daagse aaneengesloten verdiepende compassieleertherapiegroep bij Mindful Nederland.

Op het prachtige Hogeland van Groningen in herberg “het Klooster” te Kloosterburen geef ik vanaf 7 oktober 2022 weer een ervaringsgerichte, 4-daagse verdiepende compassieleertherapiegroep waarin de compassietraining, een meer recente loot binnen de CGt,  de basis is en kern van mindfulness, alles evidence based.  Naast de verdiepende compassietraining worden andere stromingen vanuit de CGT  geïntegreerd. Het betreft een intensief en afwisselend programma.

Ik geef inmiddels op deze locatie al weer voor het 10-de jaar met veel plezier deze verdiepende compassieleertherapiegroep waarvan het programma in de loop van de tijd verder ontwikkeld en uitgebalanceerd is door (inter)nationale bijscholing, beoefening en ervaringen.

Vele honderden collega’s ( i.o.) hebben inmiddels hier aan deel genomen en hun waardering en enthousiasme voor deze vorm van leertherapie is erg hoog.
Kijk ook naar reacties van eerdere deelnemers aan deze leertherapiegroepen op http://mindful-nederland.nl/beoordelingen-compassie-leertherapiegroepen/

Tevens is er enthousiasme en lof voor de locatie; voormalig en authentiek klooster, omringd door een prachtige kloostertuin met oude fruitbomen, de waddenzeedijk dichtbij.

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht biologische vegetarische streekproducten op slow food wijze gekookt.

Je kan aan deze leertherapiegroep deelnemen wanneer je je de beginselen van de mindfulness al eerder eigen hebt gemaakt, elders in een mindfulnesstraining of MBCT-leertherapiegroep of anderszins leerde mediteren. Het is een pré echter geen must. Je kan ook deelnemen wanneer je niet eerder aan mindfulnessbeoefening gedaan hebt maar je wel open staat voor de aandachtsgerichte houding.

Deze leertherapiegroep voor cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten voor de VGCt. Je kunt daarnaast ook aan deze groep meedoen in het kader van bij- en nascholing voor de VGCt als je al lid bent van de VGCt (ook 25 nascholingspunten voor de VGCt). Ook in het kader van sommige KP- en Psychotherapie-opleidingen kun je meedoen.

Docent: Marie-José van Lieshout

Datum: Vrijdag 7 t/m maandag 10 oktober 2022

Informatie: Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt. Kijk op https://mindful-nederland.nl/

Aanmelding : Vul het aanmeldformulier in op de website https://mindful-nederland.nl/aanmeldformulier-compassie-leertherapiegroep/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op https://mindful-nederland.nl/ kun je nu alle bekende data zien waarop de leertherapiegroepen plaatsvinden.

 

 

 

 

 

Praktische informatie:

Datum 07 oktober 2022 t/m 10 oktober 2022
Plaats Amsterdam
Locatie evenement Kloosterburen (nabij Groningen)
Kosten 1495,- euro volpension, inclusief verblijf op eigen kamer met toilet en douche.
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Psychotherapie Corelli
Geaccrediteerd door N.v.t. voor leertherapie.
oval