Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

Verdiepende compassieleertherapiegroep, 4-daagse aaneengesloten, incl. weekend, Mindful Nederland

Op het prachtige Hogeland van Groningen in herberg “het Klooster” te Kloosterburen geef ik vanaf 19 mei 2022 weer een 4-daagse verdiepende compassieleertherapiegroep (MBCT/MBCL/MSC/CFT) waarin de compassietraining, een meer recente loot binnen de CGt,  de basis is en kern van mindfulness, alles evidence based.  Naast de verdiepende compassietraining worden andere stromingen vanuit de CGT  geïntegreerd. Het betreft een intensief en afwisselend programma.

Ik geef inmiddels op deze locatie al weer voor het 9-de jaar met veel plezier deze verdiepende compassieleertherapiegroep waarvan het programma in de loop van de tijd en ook weer recent, verder ontwikkeld en uitgebalanceerd is door (inter)nationale bijscholing, beoefening en ervaringen.

Vele honderden collega’s ( i.o.) hebben inmiddels hier aan deel genomen en hun waardering en enthousiasme voor deze vorm van leertherapie is erg hoog. Kijk ook naar reacties van eerdere deelnemers aan deze leertherapiegroepen op http://mindful-nederland.nl/beoordelingen-compassie-leertherapiegroepen/Tevens is er enthousiasme en lof voor de locatie; voormalig en authentiek klooster, omringd door een prachtige kloostertuin met oude fruitbomen, de waddenzeedijk dichtbij.

Je kan aan deze leertherapiegroep deelnemen wanneer je je de beginselen van de mindfulness al eerder eigen hebt gemaakt, elders in een mindfulnesstraining of MBCT-leertherapiegroep of anderszins leerde mediteren. Het is een pré echter geen must. Je kan ook deelnemen wanneer je niet eerder aan mindfulnessbeoefening gedaan hebt maar je wel open staat voor de aandachtsgerichte houding.

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht biologische vegetarische streekproducten op slow food wijze gekookt.

Deze leertherapiegroep voor cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten voor de VGCt en je kunt daarnaast ook aan deze groep meedoen in het kader van bij- en nascholing voor de VGCt als je al lid bent van de VGCt (ook 25 nascholingspunten voor de VGCt). Ook in het kader van sommige KP- en Psychotherapie-opleidingen kun je meedoen.

Docent 

Marie-José van Lieshout

Datum

Donderdag 19 t/m zondag 22 mei 2022

Informatie

Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt.

Aanmelding 

Vul het aanmeldformulier in op de website https://www.mindful-nederland.nl/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op www.mindful-nederland.nl kun je nu alle bekende data zien waarop de leertherapiegroepen plaatsvinden.

Praktische informatie:

Datum 19 mei 2022 t/m 22 mei 2022
Plaats Kloosterburen (Groningen)
Kosten € 1495,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland
Geaccrediteerd door VGCt
oval