Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

MBCT-leertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend bij Mindful Nederland, te Groesbeek (nabij Nijmegen).

MBCT-leertherapiegroep, ervaringsgericht, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend bij Mindful Nederland te Groesbeek )nabij Nijmegen).

Op een schitterend gelegen en sfeervolle locatie, namelijk het kleinschalig conferentiecentrum ‘De Poort’ in de prachtige bossen en heide van Groesbeek geef ik van 1 t/m 4 november 2024  weer een ervaringsgerichte 4-daagse leertherapiegroep MBCT. Het programma bevat MBCT, compassietraining, ACT en positieve psychologie en is intensief en gevarieerd. Het maximale aantal deelnemers is 8.

Ik geef ondertussen al weer voor het 14-de jaar met veel plezier deze MBCT-leertherapiegroep. Inmiddels hebben vele honderden collega’s (i.o.) deelgenomen aan een van deze MBCT-leertherapiegroepen van Mindful Nederland, waarbij de waardering voor deelname aan het programma erg hoog is. Tevens is er enthousiasme voor het prachtige bos- en heidegebied waarin het conferentieoord ligt en de vriendelijke, behulpzame houding van de medewerkers van het conferentiecentrum. Bekijk reacties van eerdere deelnemers op https://mindful-nederland.nl/reacties-van-deelnemers-mbct-mbcl-msc-leergroepen/

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht biologische streekproducten bereid.

Deze MBCT-leertherapiegroep voor o.a. cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten bij de VGCt.  Tevens kun je deelnemen voor sommige KP- of Psychotherapie-opleidingen, Psychiateropleidingen of Verpleegkundig specialistenopleidingen.

Datum  Vrijdag  1 t/m maandag 4 november 2024

Docent  Marie-José van Lieshout

Informatie  Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt. Kijk op https://mindful-nederland.nl/mbct-voor-therapeuten-i-o/

Aanmelding voor deze MBCT-leertherapiegroep  Vul het aanmeldformulier in op de website https://mindful-nederland.nl/aanmeldformulier-mbct/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op https://mindful-nederland.nl/  kun je alle data in 2024 zien waarop de MBCT- en verdiepende compassieleertherapiegroepen plaatsvinden.

Praktische informatie:

Datum 01 november 2024 t/m 04 november 2024
Plaats Amsterdam
Locatie evenement Groesbeek (nabij Nijmegen).
Kosten 1525,- euro incl. volpension met verblijf op eigen kamer.
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland / Psychotherapie Corelli
Geaccrediteerd door 25 Punten voor de VGCt en staat voor 25 uur leertherapie voor een aantal KP- en PT-opleidingen, Psychiateropleidingen en specialistische verpleegkundigenopleidingen.
oval