Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

LEUKE 5-DAAGSE LEERTHERAPIE COMPASSIE & MINDFULNESS, overdag op een rustige plek in Den Haag

BEKNOPTE COMPASSIE & MINDFULNESS LEERTHERAPIE

  •  Hele leuke leertherapie, gebaseerd op Mindful Self Compassion (Germer & Neff), Mindfulness Based Cognitive Therapy (Segal e.a.). Ervaren en erkende leertherapeut, gaf al meer dan 70 leertherapiegroepen.
  • Mindfulness heeft zijn plek veroverd binnen de gezondheidszorg vanwege de vele goede effecten voor cliënten, maar ook voor therapeuten zelf. Therapeuten die aan mindfulness doen zijn effectiever (niet alleen in de beleving van de cliënt, ook onderzoek ondersteunt dit).
  • Een nieuwe ontwikkeling is: (zelf-)compassie. Veel mensen zijn streng voor zichzelf, en kritisch. Zij kunnen zichzelf niet voldoende opvangen wanneer ze het moeilijk hebben. Dit vermogen, om jezelf te behandelen als iemand waar je om geeft, en jezelf te steunen en te motiveren op vriendelijke manier, ontwikkel je met mindful self compassion. Ook therapeuten hebben hier vaak behoefte aan :-).
  • Aandacht en zelfzorg zijn belangrijke competenties voor therapeuten. Je werkt gestructureerd aan deze vaardigheden.
  • De leertherapieblokken zijn werkzaam, intensief en inspirerend. In een aangename en veilige omgeving ontwikkel je nieuwe vaardigheden.
  • Trajecten van 25 sessies starten geregeld, eventueel te combineren voor een traject van 50 sessies.
  • Je bent 5 dagen op een fijne plek in het centrum van Den Haag. Vanwege de compacte vorm is het een intensieve en leerzame ervaring.
  • Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”

 

Prijs

1250,- euro (inclusief werkboek).

 

Locatie

Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

 

Data en tijden

Maandag 1 juli t/m woensdag 3 juli & vrijdag 5 juli t/m zaterdag 6 juli 2024    10.00 – 18.00 (donderdag 4 juli vrij).

 

Aantal deelnemers

Maximaal 8.

Groepen worden enkele keren per jaar gegeven in verschillende formats (compact/gespreid in de tijd, met/zonder overnachtingen, in Den Haag/Groesbeek), verschillende thema’s, en verschillende prijzen. 6-10 leertherapieën per jaar, kijk op de site voor de actuele data.

 

Docent

Hende Bauer, BIG psychotherapeut, VGCT-supervisor, NVP-supervisor, erkend leertherapeut. Ook is ze gecertificeerd als compassietrainer en als mindfulnesstrainer.

Ze leidt mensen op tot mindfulnesstrainer, en richtte in 2007 haar centrum op (sinds 2020 Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie)

 

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website voor meer informatie en om je aan te melden: centrummindfulness.nl/leertherapie of mail naar info@centrummindfulness.nl.

Praktische informatie:

Datum 01 juli 2024 t/m 06 juli 2024
Plaats Den Haag
Locatie evenement Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.
Kosten 1250,- euro
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie
Geaccrediteerd door VGCt, NVP
oval