Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

Leertherapieweekend in Groesbeek – 4 Daagse

De VGCT gaat het beleid herzien, maar vooralsnog blijven deze leertherapieën volledig tellen. Deze leertherapie is effectief voor het ontwikkelen van aandacht, empathie, zelfzorg.

 

Even 4 dagen ertussenuit. Op een fijne plek in de bossen bij Nijmegen (eenpersoonskamer, volpension) je verdiepen in mindfulness/compassie. Duidelijke, bewezen meerwaarde voor therapeuten.

 

Prettige leertherapie, gebaseerd op Mindful Self Compassion (Germer), en MBCT (Segal).

 

Mindfulness heeft zijn plek veroverd binnen de gezondheidszorg vanwege de goede effecten voor cliënten entherapeuten. Therapeuten worden effectiever (beleving van de cliënt; snelheid van herstel). Onderzoek laat dit zien, en je ervaart het zelf.

 

Een nieuwe ontwikkeling is (zelf-)compassie. Veel mensen zijn streng voor zichzelf, en kritisch. Zij steunen zichzelf niet wanneer ze het moeilijk hebben. Dit vermogen, jezelf behandelen met zachtheid, te steunen, motiveren op een vriendelijke manier, ontwikkel je met mindful self compassion. Ook therapeuten hebben hier behoefte aan J.

In ons werk ontmoeten we mensen die worstelen, en lijden. Dit is soms uitputtend. We voelen ons machteloos of diep geraakt. Ontdek hoe zelfcompassie je helpt om compassie te voelen zonder zelf leeg te lopen. Dit is een belangrijke competentie met het oog op zelfzorg.

 

De leertherapieweekends zijn werkzaam, intensief, inspirerend. In een aangename, veilige omgeving ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Hoewel het uitdagend kan zijn, ervaren deelnemers dit doorgaans als weldadige dagen.

 

Trajecten (25 punten) starten geregeld, desgewenst te combineren tot 50 sessies.

 

Je bent 4 dagen op een fijne plek in de bossen. Vanwege de compacte vorm is het een intensieve, leerzame ervaring.

 

Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”

 

Prijs: 1475 all in (eenpersoonskamer, volpension).

Locatie: De Poort, Groesbeek.

 

Data/tijden: zaterdag 11 maart 2023 10.00 – dinsdag 14 maart 2023 17.00

 

Aantal deelnemers: maximaal 8.

 

Groepen worden enkele keren per jaar gegeven. Verschillende formats, thema’s, prijzen (compact-gespreid in de tijd, met-zonder overnachtingen, Den Haag-Groesbeek). Jaarlijks 6-10 leertherapieën, zie de site voor data.

Praktische informatie:

Datum 11 maart 2023 t/m 14 maart 2023
Plaats Den Haag
Locatie evenement Groesbeek
Kosten 1475,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie Den Haag
Geaccrediteerd door VGCT, NPV
oval