Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

Intensieve groepsleertherapie met aandacht voor lichaamsgerichte werkvormen vanuit PMT op het ‘vergeten eiland Wieringen’

In het voor- en najaar van 2024 kun je weer deelnemen aan groepsleertherapie in 5 aaneengesloten dagen in de Kop van Noord-Holland in een mooie natuurrijke rustige omgeving van het ‘vergeten eiland Wieringen’.

In het voorjaar is er een groep gepland van

13 tot en met 17 mei en van

27 tot en met 31 mei.

In het najaar volgen er meer data.

De intensieve groepsleertherapie is in een groep van maximaal 4 personen. Er wordt gewerkt vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader, gecombineerd met lichaamsgerichte werkvormen vanuit psychomotorische therapie, experiëntele werkvormen, acceptance and commitment en mindfulness.
De groepsleertherapie voldoet aan de eis van de VGCt om je te registreren als cognitief gedragstherapeut en telt mee voor 25 uur.

Gedurende de dagen verblijf je in een rustig buurtschap aan de voet van de Waddenzee op het ‘vergeten eiland Wieringen’.

Tijdens je verblijf ligt alle focus op het therapieproces, zonder afleiding van privé en werk. In een veilige, huiselijke omgeving, ga je onder professionele begeleiding aan de gang met je leerdoelen, zonder vermijdingsgedrag door de dagelijkse gewoonte- en veiligheidsgedragingen.
Het is een aaneenschakeling van thematisch werken met oefeningen en gedrags-experimenten, waarbij ook de omgeving gebruikt wordt. Gedurende de 5 dagen wordt er hard gewerkt, er wordt gehuild en gelachen.

Je beschikt tijdens de dagen over een eigen slaapkamer. Uiteraard wordt er ook voor je eten en drinken gezorgd, zodat jij alle focus kunt leggen op jouw proces. Eerdere deelnemers spraken over ‘een cadeautje aan jezelf’.

Tot 2023 werden deze dagen gehouden in Frankrijk. De lokatie is veranderd, het programma is gelijk gebleven.
De dagen in Frankrijk werden door je voorgangers vaak ervaren als ‘een cadeau aan jezelf’. Een deelneemster schreef:
‘In de week bij Marianne werden we ondergedompeld in een eigen leerproces en een groepsleerproces en dat ging echt de diepte in. Marianne heeft ons met veel geduld, humor, warmte en deskundigheid oude en nieuwe inzichten gegeven en ons deze ook laten doorleven met de ervaringsgerichte therapieonderdelen. En dan ook nog in een hele mooie omgeving, waar goed voor je gezorgd wordt door Marianne en haar man Francois. Als je op zoek bent naar een hele leerzame en verdiepende leertherapie, zou ik deze zeker aanraden!’

Voorafgaand aan de groep zal er een online intakegesprek zijn. Meer informatie hierover ontvang je na aanmelding.

Ook is het mogelijk om online supervisie of individuele leertherapie te volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Voor wie? 
De groepsleertherapie, individuele leertherapie en supervisie is voor professionals in opleiding  tot cognitief gedragstherapeut of cognitief gedragstherapeutisch werker. Psychotherapeuten i.o., klinisch psychologen i.o., psychiaters i.o. zijn van harte welkom. Zij kunnen zelf nagaan of het opleidingsinstituut akkoord gaat.

Voor meer informatie en aanmelden
https://www.morfouace-psychotherapie.com/ of stuur een mail aan contact@morfouace-psychotherapie.com
Je kunt me ook volgen op LinkedIn http://linkedin.com/in/marianne-morfouace-9762a746

Praktische informatie:

Datum 13 mei 2024 t/m 17 mei 2024
Plaats Soest
Locatie evenement Stroe Noord-Holland
Kosten E 1600,- inclusief verblijf op basis van vol pension, exclusief reiskosten
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Marianne Morfouace, leertherapie, supervisie en behandeling
Geaccrediteerd door
oval