Vervolgcursussen voor cgt’ers i.o.

4-daagse opleiding: (Imaginaire) Exposure behandeling bij PTSS

In deze 4-daagse opleiding, door prof. dr. Agnes van Minnen, leer je alles over het toepassen van exposuretherapie bij PTSS. Aan bod komen imaginaire exposure, exposure in vivo, en combinaties daarvan. je leert de nieuwste inzichten in het toepassen van deze therapievorm, de theoretische achtergronden, de rationale achter de behandeling, het opstellen van een therapieplan en casusconceptualisatie (welke trauma’s behandel je, en in welke volgorde?) en het uitvoeren van de techniek. Ook co-morbiditeit, dissociatie en angstregulatie komen aan bod. Je krijgt veel tips en tricks uit de praktijk, en ontvangt hulpmiddelen voor op uw bureau. Op het einde van de opleiding kun je de exposurebehandeling bij volwassen PTSS-patiënten uitvoeren.  Lees verder

Voor deze opleiding wordt o.a. accreditatie aangevraagd bij de VGCt (als vervolgcursus – kan meetellen in je traject tot Cognitief Gedragstherapeut).

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget! Vink bij je inschrijving het vakje deelnemen via het STAP-budget aan en dien je STAP-aanvraag tijdig in bij het UWV.

Praktische informatie:

Datum 16 januari 2023 t/m 13 februari 2023
Plaats Arnhem
Locatie evenement Arnhem
Kosten € 1.115,00 inclusief toegang tot de digitale leeromgeving
Categorie Vervolgcursussen voor cgt’ers i.o.
Organisatie Cure & Care Development
Geaccrediteerd door VGCt, VEN, FGzPt, NIP, VSR, NVP/Kwaliteitsregiser psychotherapie, NVvP (in aanvraag)
oval