Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

4 daagse ACT Leertherapie 25 uur

4- daags ACT leertherapieweekend in Vrouwenpolder  (25 u)

Dicht bij zee, op een prachtige plek…Wil je ervaren wat ACT voor jou kan betekenen in je werk en in je leven? Kom dan naar het 4 daagse ACT leertherapieweekend in Zeeland.

Va 20-23 juni 2024 geven we weer een ACT leertherapie groep: ervaringsgericht en verdiepend vanuit Acceptance & commitment Therapy (ACT). Tijden s de leertherapie ervaar en oefen je met de belichaming van ACT. Je leert vertragen, opmerken, ruimte  geven en vervolgens waardengerichte keuzes maken.

Reacties van en paar deelnemers aan het vorige weekend: “ik vond het een cadeautje, wat een fijne plek, gelijkwaardige en heel duidelijke begeleiding. De waarde van stil te staan, te voelen en afstand van mijn eigen ‘verstand’ te houden.”

“Een heerlijk weekend op een prachtige plek waar i.k echt de rust en stilte heb kunnen ervaren, wat me in het dagelijks leven zo slecht lukt. Het was een afwisselend programma wat ik heel fijn vond. Contact met het lijf, de stilte, tijd voor jezlef, werken met het hoofd, allen en elkaar, afgewisseld met contact met de binnenwereld. Heel fijn!”

De begeleiders zijn Marije van Yperen en Ellen Breeuwsma-Geurts

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Lees verder op www.ziezee.nl.

 

Praktische informatie:

Datum 20 juni 2024 t/m 23 juni 2024
Plaats Amsterdam
Locatie evenement Zeeland
Kosten 1495,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Zie Zee
Geaccrediteerd door VGCt, NVP
oval