Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

3 daagse ACT leertherapie

Verdiepende ACT-leertherapiegroep, 3 dagen aaneengesloten incl. weekend, Zie Zee te Vrouwenpolder. 

Dicht bij zee, op een prachtige plek….Wil je ervaren wat ACT voor jou kan betekenen in je werk en in je leven? Kom dan naar het 3 daagse ACT leertherapie weekend in Zeeland. 

Van 16-18 februari 2024 geven we weer een ACT-leertherapie groep; ervaringsgericht en verdiepend vanuit Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Tijdens de leertherapie ervaar en oefen je met de belichaming van ACT. Je leert vertragen, opmerken, ruimte maken en vervolgens waardengerichte keuzes te maken.  

Reacties van een paar deelnemers na de vorige keer:
‘Ik vond het een cadeautje! Wat een fijne plek, gelijkwaardige en heel duidelijke begeleiding. De waarde van stil te staan, voelen en afstand van mijn eigen ‘verstand’ te houden.’

‘Een heerlijk weekend op een prachtige plek, waar ik echt de rust en stilte heb kunnen ervaren, wat me in het dagelijks leven zo slecht lukt. Het was een afwisselend programma, wat ik heel fijn vond. Contact met het lijf, de stilte, tijd voor jezelf, werken met het hoofd, alleen en elkaar afgewisseld met contact met de binnenwereld. Heel fijn!’

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld, lees dan meer op www.ziezee.nl 

Deze leertherapiegroep voor therapeuten (i.o.) staat voor 25 punten voor de VGCt, en is ook erkend in het kader van de opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater. 

De  begeleiding wordt verzorgd door  Marije van Yperen en Ellen Breeuwsma-Geurts.

 

Praktische informatie:

Datum 16 februari 2024 t/m 18 februari 2024
Plaats Amsterdam
Locatie evenement Zeeland
Kosten 995,- op basis van volpension
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Zie Zee
Geaccrediteerd door 15 uur leertherapie VGCT, NVP
oval