Hoe word ik vindbaar op de website

Zorg dat je gevonden wordt door patiënten of VGCt-leden

zoeken vergrootglas

Jezelf vindbaar maken gaat heel eenvoudig via je profiel. Je komt dan in de zoekresultaten naar voren zowel op de VGCt-website voor leden als op de publiekswebsite voor patiënten. Je kunt jezelf vindbaar maken als:

  • Individuele therapeut
  • Praktijk / Instelling
  • Supervisor

Individuele therapeut

Log eerst in > In het menu kies je 'Mijn VGCt' > Dan 'Mijn profiel' > In het linkermenu kies je 'Mijn wergevergegevens > Vul de benodigde informatie in > Vink aan 'Werkgever vindbaar' > Klik op opslaan.

Controleer of je nu vindbaar bent door een zoekopdracht naar jezelf uit te voeren op de VGCt-website of publiekssite.

Vindbaar worden werk.jpg

 

Praktijk / Instelling

Log eerst in > In het menu kies je 'Mijn VGCt' > Dan 'Mijn profiel' > In het linkermenu kies je 'Mijn praktijkgegevens' > Vul de benodigde informatie in > Vink aan 'Praktijk vindbaar' > Klik op opslaan. Heb je een tweede praktijk vul dan ook de gegevens van deze praktijk in (Praktijkgegevens 2). Vergeet niet voor de tweede praktijk ook het vinkje 'Praktijk vindbaar (2)' aan te vinken en vervolgens weer op opslaan te klikken.

Controleer of je nu vindbaar bent door een zoekopdracht naar jezelf uit te voeren op de VGCt-website of publiekssite.

Vindbaar worden praktijk.jpg

 

Supervisor

Log eerst in > In het menu kies je 'Mijn VGCt' > Dan 'Mijn profiel' > In het linkermenu kies je 'Mijn supervisorgegevens > Vul de benodigde informatie in > Vink aan 'Supervisie vindbaar' > Klik op opslaan.

Controleer of je nu vindbaar bent door een zoekopdracht naar jezelf uit te voeren op de VGCt-website (als supervisor ben je niet vindbaar voor patiënten op de publiekswebsite).

Vindbaar worden supervisor.jpg

Jezelf onvindbaar maken

Wil je niet meer gevonden worden? Vink dan het desbetreffende vinkje weer uit en klik op opslaan. Nu ben je niet meer vindbaar voor leden of patiënten.