Belangstellende

Heb je interesse in cognitieve gedragstherapie, maar voldoe je (nog) niet aan alle eisen om een geregistreerd lidmaatschap bij de VGCt aan te vragen? Dan kun je belangstellende van de vereniging worden. Je ontvangt alle verenigingsinformatie, het Tijdschrift voor Gedragstherapie, nieuwsbrieven, je kunt je aanmelden voor secties, met korting deelnemen aan verenigingsactiviteiten en je hebt toegang tot het VGCt-ledennet met kennisnet.

Belangstellenden van de VGCt bestaan er in drie vormen, bekijk hieronder in welke categorie jij valt.

 
Belangstellende

Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd en belangstelling voor cognitieve gedragstherapie.

Belangstellende 65+

Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd en belangstelling voor cognitieve gedragstherapie en bent ouder dan 65 jaar. Voor deze belangstellenden geldt een gereduceerd tarief.

Belangstellende basiscursist

Als je een door de VGCt geaccrediteerde basiscursus cognitieve gedragstherapie volgt, kun je tegen een gereduceerd tarief belangstellende van de VGCt worden en zo kennis maken met de vereniging. Je wordt belangstellende voor het aantal maanden dat je basiscursus duurt. Als belangstellend basiscursist krijg je een PE-portfolio en toegang tot het ledennet.

Na de basiscursus kun je je aanmelden als cognitief gedragstherapeut in opleiding of cognitief gedragstherapeutisch werker in opleiding of je kunt belangstellende worden voor het normale tarief.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als belangstellende door het digitale aanmeldformulier belangstellende VGCt in te vullen. Als je je hbo- of wo-opleiding hebt afgerond, stuur je een bewijsstuk van je gevolgde opleiding mee. Als je belangstellend basiscursist wil worden, meld je je aan via het digitale aanmeldformulier belangstellende basiscursist. Stuur hierbij je inschrijfbewijs van de basiscursus mee.

Veelgestelde vragen

Kijk bij onze veelgestelde vragen of jouw vraag er ook tussen staat. Heb je het antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Zie voor meer informatie het overzicht van alle tarieven voor belangstellenden en het contributiereglement