Webinars

banner webinar

Onze webinars worden gegeven door experts in het betreffende vakgebied. We willen zo onze leden ondersteunen in het op peil houden van vakkennis. Onderstaande webinars zijn eerder uitgezonden en nu terug te kijken wanneer het jou uitkomt. 

De VGCt doet er alles aan om ook in deze tijden haar leden van nascholing te kunnen voorzien. Omdat er veel fysieke bijeenkomsten zijn afgelast heeft de VGCt besloten om alle webinars van maandag 30 maart 2020 tot en met maandag 31 augustus 2020 gratis beschikbaar te stellen.

Als je punten wilt ontvangen voor de webinars, zorg dat je VGCt-lidnummer, je BIG-nummer en/of VEN-lidnummer correct vermeld zijn.

Heb je vragen? Zie hieronder de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Mail naar communicatie@vgct.nl. Vermeld hierbij ook je volledige voor- en achternaam, je VGCt-lidnummer, je geboortedatum en om welk webinar het gaat.

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen rondom onze gratis webinaractie. Kom je er nog steeds niet uit? Mail je vraag naar communicatie@vgct.nl en vermeld je volledige voor- en achternaam, je VGCt-lidnummer, je geboortedatum en om welk webinar het precies gaat.

 • Ik zie geen punten in mijn PE-online dossier! Hoe kan dat?

  Om punten te kunnen krijgen dien je, afhankelijk van het webinar, een VGCt-lidnummer, BIG-nummer en/of VEN-lidmaatschapnummer op te geven. Zonder geldig nummer kun je géén punten krijgen.

  De punten verschijnen niet meteen automatisch in je dossier, maar worden handmatig toegekend. Normaal gesproken duurt het maximaal vier weken totdat de punten zijn verwerkt, momenteel is het erg druk en dus kan het iets langer duren.

 • Ik ben geen lid van de VGCt, kan ik toch de webinars volgen?

  Ja, de webinars zijn gratis beschikbaar voor iedereen. Je kunt je gewoon aanmelden. Vul op de plek waar gevraagd wordt om een VGCt-nummer een streepje (-) in. 

 • Het lukt mij niet om in te loggen, wat moet ik doen?

  Stuur een e-mail naar communicatie@vgct.nl en leg uit waar je precies vastloopt. Vermeld hierbij ook je volledige voor- en achternaam, je VGCt-lidnummer, je geboortedatum en om welk webinar het gaat.

Webinars zonder toetsingsmogelijkheid

Voor onderstaande webinars is het niet meer mogelijk om een toets te maken. De webinars zijn gratis te bekijken, maar er zijn geen punten meer voor te verkrijgen. Zie je de webinars hieronder niet, log dan eerst in.