Webinars

banner webinar

Onze webinars worden gegeven door experts in het betreffende vakgebied. We willen zo onze leden ondersteunen in het op peil houden van vakkennis. Onderstaande webinars zijn eerder uitgezonden en nu terug te kijken wanneer het jou uitkomt. In verband met de coronacrisis zijn de webinars heel 2020 gratis te volgen.

De punten die je met de webinars kunt halen zijn nascholingspunten en tellen dus niet mee voor het opleidingstraject van cgt'ers in opleiding.


Heb je vragen? Zie hieronder de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Mail naar communicatie@vgct.nl. Vermeld hierbij ook je volledige voor- en achternaam, je VGCt-lidnummer, je geboortedatum en om welk webinar het gaat.

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen rondom onze gratis webinaractie. Kom je er nog steeds niet uit? Mail je vraag naar communicatie@vgct.nl en vermeld je volledige voor- en achternaam, je VGCt-lidnummer, je geboortedatum en om welk webinar het precies gaat.

Webinars zonder toetsingsmogelijkheid

Voor onderstaande webinars is het niet meer mogelijk om een toets te maken. De webinars zijn gratis te bekijken, maar er zijn geen punten meer voor te verkrijgen. Zie je de webinars hieronder niet, log dan eerst in.