Verenigingsnieuws VGCt

Nieuwe patiëntenfolders beschikbaar!

folders klaar voor gebruik

Vier nieuwe patiëntenfolders

We hebben er samen met de desbetreffende secties hard aan gewerkt, maar het resultaat mag er wezen: vier nieuwe patiëntenfolders staan op het Kennisnet!
Het gaat om de volgende folders:

De folders over depressie en burn-outklachten zijn bedoeld voor volwassenen, de eetstoornisfolders zijn voor zowel volwassenen als kind&jeugd.
Alle  nieuwe patiëntenfolders bestaan uit twee delen; een basisdeel dat beschrijft wat de aandoening is en hoe de CGT-behandeling gaat en een tweede deel dat extra tips en bijvoorbeeld ook patiëntervaringsverhalen geeft.

Verspreiden

We willen onze leden maar ook andere behandelaars hierbij van harte aanmoedigen om hun patiënten erop te wijzen dat deze folders op onze website te vinden zijn. De folders uitprinten en ze op die manier verspreiden kan natuurlijk ook. Wil je een folder via je eigen website delen, dan is dat prima.

Inmiddels zijn vijf folders nieuwe stijl gerealiseerd (de folder over CGT bij lichamelijke klachten stond vorig jaar al online), maar in de komende tijd zullen er nog enkele volgen. Houd het Kennisnet en ons LinkedIn-kanaal dus goed in de gaten!

oval