Verenigingsnieuws VGCt

Najaarscongres under pressure: meld je nog voor 5 oktober aan voor de reguliere prijs!

Heb jij je al aangemeld voor het najaarscongres? Zo ja, dan kun je je ontspannen gaan verheugen op een wervelend programma. Heb je je plek nog niet gereserveerd? Dan zetten we je under pressure, want alleen tot 5 oktober kun je je nog aanmelden voor de reguliere prijs. Daarna gaat de late fee in en betaal je zomaar € 50,- meer voor je ticket. Twijfel dus niet en meld je meteen aan.

Aanmelden

Keynotes

Inmiddels zijn ook de thema’s van de keynotesprekers David Clark en Wilmar Schaufeli bekend. Alle keynotes op een rijtje:

 

Gevarieerd programma per thema en doelgroep

Of je je nu bezighoudt met gezinnen en relaties, schematherapie of EMDR, eetstoornissen en obesitas of welke specialisatie dan ook: elk thema heeft drie of meer programmaonderdelen in het congres.

 

We sluiten het congres af met een optreden van Marjolijn van Kooten, bekend en geroemd om haar psychiatrisch cabaret.

Wil je weten wie van je vakgenoten je op het congres kunt ontmoeten? Bekijk dan de deelnemerslijst.

 

­Online programma

Wil je deelnemen aan het congres, maar kun of wil je niet naar Veldhoven komen? Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om het najaarscongres online te volgen! Online kun je alle plenaire sessies bijwonen en tijdens de subsessies heb je steeds de keuze uit zes verschillende workshops en symposia. Bekijk hier het online programma van de donderdag en de vrijdag.


Meld je aan

Meld je aan via onderstaande button. Ook niet-leden kunnen zich inschrijven, dus heb je een collega of iemand in je netwerk voor wie het congres nuttig is, stuur de informatie gerust door.

Graag tot begin november!

 

Aanmelden Live

Aanmelden Online

 

oval