Verenigingsnieuws VGCt

Fredrike Bannink en Tom van der Schoot lid van verdienste VGCt

De VGCt komt alleen vooruit met behulp van leden die actief en enthousiast zijn binnen de vereniging. In dit kader zijn tijdens het najaarscongres weer twee leden benoemd tot lid van verdienste, vanwege hun grote bijdrage aan de vereniging in de afgelopen jaren: Fredrike Bannink en Tom van der Schoot.

Fredrike is medeoprichter van de sectie Positieve CGT, waarvan zij sinds 2006 zo’n zestien jaar voorzitter was. Daarnaast heeft zij velen geïnspireerd door middel van workshops, lezingen en supervisie en als auteur van boeken die in diverse talen zijn uitgegeven.

Tom leverde een gevarieerde en jarenlange bijdrage aan de vereniging in onder meer commissies, het bestuur, de ledenraad en als vertrouwenspersoon. Steeds toonde hij zijn veelzijdigheid, brede oriëntatie en deskundigheid.

Beiden zijn tijdens het kaderledendiner op het najaarscongres toegesproken door bestuurslid Larissa Cloudt en feestelijk in de bloemen gezet. Lees meer over hun werk in de complete lofrede (laudatio) van Fredrike Bannink en Tom van der Schoot.

 

               

oval