Jaarverslagen VGCt

De tijdlijn verbeeldt het verloop van het jaar voor de VGCt en haar leden. Scroll door de hoogtepunten en activiteiten van het jaar voor een overzicht met beeld en tekst.

In de VGCt jaarverslagen blikken we terug op de belangrijkste gebeurtenissen en feiten van afgelopen jaar. Onderwerpen die hierin aan bod komen zijn: het VGCt-beleid, de registratiecommissie, de accreditatiecommissie, klachten en bezwaren, het college van beroep, communicatie en pr, verenigingsactiviteiten, de opleidingsevaluatie, vertrouwenspersoon, jaarrekening & toelichting. Verder vind je achteraan in de bijlage het P3NL-jaarverslag.

Jaarverslag 2020

 

In 2020 hebben we doorgewerkt aan het vormgeven en uitvoeren van de vier speerpunten van de vereniging. De coronacrisis was hierbij een forse handicap, waardoor fysieke bijeenkomsten en vergaderingen niet mogelijk waren. Desondanks bleek dat er op het gebied van online vergaderen, online werken, online lesgeven en online therapie geven veel meer mogelijk was dan daarvoor gedacht. In deze visuele versie van ons jaaroverzicht 2020 zie je in één oogopslag waar we allemaal aan gewerkt hebben. Of lees het uitgebreide jaarverslag van 2020.

VGCt2106_jaaroverzicht2020_def

Jaarverslag 2019

Plaatje voorkant jaaroverzicht 2019

 

Ook in 2019 groeide het ledenbestand van de VGCt, breidden we het Kennisnet verder uit en startten we een samenwerkingsverband met de VEN en de VSt. In deze visuele versie van ons jaaroverzicht 2019 zie je in één oogopslag waar we allemaal aan gewerkt hebben dit jaar en wat er bereikt is. Voor meer gedetailleerde informatie kun je het uitgebreide jaarverslag van 2019 lezen.

Jaarverslag 2018

VGCt jaarverslag 2018 cover

 

2018 was voor de VGCt een jaar van grote groei. In dit jaarverslag 2018 in de vorm van een magazine vind je een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en feiten van het afgelopen jaar in woord en beeld. Je kunt ook het uitgebreide jaarverslag lezen.

Jaarverslag 2017

VGCt tijdlijn 2017

 

Voor de VGCt was 2017 opnieuw een topjaar. Het aantal leden groeide gestaag verder. Ook financieel staat de vereniging er goed voor. Lees alles in het jaarverslag 2017.

Jaarverslag 2016

VGCt tijdlijn 2016

 

Voor de VGCt was 2016 een geweldig jaar. Het 50-jarig jubileum stond dit jaar centraal. Het aantal leden groeide weer verder. Ook financieel staat de vereniging er goed voor. Lees alles in het jaarverslag 2016.