In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus werken alle medewerkers van de VGCt vanuit huis. Wij zijn daardoor op dit moment niet telefonisch bereikbaar. Heb je een vraag stuur dan een e-mail aan info@vgct.nl of voor opleidingszaken aan opleidingen@vgct.nl. Wil je graag teruggebeld worden vermeld dan ook je telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Professionals

dots

Je werkt als psycholoog, psychotherapeut, verpleegkundige of andere behandelaar, beleidsmedewerker, onderzoeker, zorginkoper, medisch adviseur, huisarts, bij de overheid, in een ggz-instelling of aan een universiteit. 

Word VGCt-lid

Opleiders

dots

Je werkt als (hoofd)opleider in de geestelijke gezondheidszorg, zelfstandig of verbonden aan een opleidingsinstituut. Je biedt cursussen aan op het gebied van cognitieve gedragstherapie of andere opleidingsonderdelen. Lees meer over:

Vraag accreditatie aan

Op zoek naar een therapeut?

dots

Zoek je een cognitief gedragstherapeut? Via onderstaande knop vind je therapeuten die geregistreerd zijn bij de VGCt. Zij hebben een postacademische opleiding gevolgd en moeten zich regelmatig bijscholen.

Vind een therapeut

Actueel

Alle artikelen

Verenigingsactiviteiten

Alle activiteiten

tests