Brochures

Onze brochures zijn onderverdeeld in brochures voor kinderen en jeugdigen en patiënten/cliënten. De brochures zijn stoornisgericht en geven uitleg over de stoornis en hoe deze behandeld kan worden met cognitieve gedragstherapie.

>> naar brochures voor patiënten/cliënten

>> naar brochures voor kinderen en jeugdigen

Tarieven brochures
De brochures voor patiënten/cliënten kosten € 0,50 per stuk (CGt bij angststoornissen en CGt bij borderline persoonlijkheidsstoornis € 0,75 per stuk) en de brochures voor kinderen en jeugdigen € 0,40 per stuk. Er geldt een minimale afname van 10 stuks. Per bestelling wordt € 8,00 (administratiekosten) en verzendkosten in rekening gebracht. De factuur wordt per e-mail verstuurd.

Ben je lid van de vereniging en bestel je de folders als lid (waarbij levering en factuur naar jouw privé-adres gaan), dan krijg je ledenkorting. De brochures voor patiënten/cliënten kosten dan € 0,30 per stuk (CGt bij angststoornissen en CGt bij borderline persoonlijkheidsstoornis € 0,60 per stuk) en de brochures voor kinderen en jeugdigen € 0,20 per stuk. Er geldt een minimale afname van 10 stuks. Er worden géén administratiekosten, maar wel verzendkosten in rekening gebracht.
Leden bestellen de folders bij voorkeur via het ledennet.

Leveringsvoorwaarden
Op het leveren van artikelen en diensten zijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Uitgebreid zoeken