Boek en manifest ‘Therapiewinst’

Elke in de ggz geïnvesteerde euro levert minstens het dubbele op!

De vertaling van het boek Thrive is als Therapiewinst op 15 juni gepresenteerd. Dat boek en een hierop gebaseerd manifest hebben de VGCt, P3NL en de de ADF stichting op 18 juni aangeboden aan staatssecretaris Blokhuis (VWS) en op 3 juli aan de Tweede Kamer. De boodschap: de economische en persoonlijke waarde van psychologische behandelingen is veel groter dan menigeen denkt; een investering in mentale veerkracht verdient zich dubbel en dwars terug!

Lees meer

Professionals

dots

Je werkt als psycholoog, psychotherapeut, verpleegkundige of andere behandelaar, beleidsmedewerker, onderzoeker, zorginkoper, medisch adviseur, huisarts, bij de overheid, in een ggz-instelling of aan een universiteit. 

Word VGCt-lid

Opleiders

dots

Je werkt als (hoofd)opleider in de geestelijke gezondheidszorg, zelfstandig of verbonden aan een opleidingsinstituut. Je biedt cursussen aan op het gebied van cognitieve gedragstherapie of andere opleidingsonderdelen. Lees meer over:

Vraag accreditatie aan

Op zoek naar een therapeut?

dots

Zoek je een cognitief gedragstherapeut? Via onderstaande knop vind je therapeuten die geregistreerd zijn bij de VGCt. Zij hebben een postacademische opleiding gevolgd en moeten zich regelmatig bijscholen.

Vind een therapeut

Actueel

Alle artikelen

Verenigingsactiviteiten

Alle activiteiten

tests