Webinar: Cognitieve technieken bij kinderen en jongeren

20 augustus 2018

plaatje boek Caroline

Op 20 augustus schoolt Caroline Braet je bij over de toepassing van cognitieve technieken als therapeutische interventie bij jeugdigen met depressieve klachten, angsten of eetproblemen. Zij zal diverse interventies stap voor stap beschrijven en met demonstraties toelichten.

Caroline Braet is klinisch psycholoog en gedragstherapeut. Zij is als hoogleraar verbonden aan de Universiteit Gent, vakgroep Ontwikkelings-, Persoonlijkheids- en Sociale Psychologie. Ze leidt ook het Universitair Psychologisch Centrum Kind en Adolescent te Gent. Braet is bekend als auteur van diverse boeken over gedragstherapie bij jeugdigen. In 2018 verscheen de derde, herziene versie van ‘Methoden en technieken van gedragstherapie bij kinderen en jeugdigen’ waar zij aan meewerkte. Het webinar geeft verdieping en praktijkvoorbeelden die aansluiten bij dit boek.

Praktisch
  • 20 augustus, 20.00-21.00 uur
  • Je kunt het webinar vanaf je eigen computer of laptop bekijken. Als je live kijkt, kun je ook vragen stellen aan de expert. Alle webinars zijn na de uitzending ook terug te kijken wanneer het jou uitkomt.
  • Er wordt accreditatie aangevraagd voor 1 punt bij de VGCt en de FGzPt.
  • Voor het bijschrijven van dit punt is het van groot belang dat je bij je inschrijving je hele VGCt-nummer opgeeft! Als je geen lid van de VGCt bent, dan mag je in het registratieformulier bij VGCt- nummer een – invullen.
  • Woon je in België? Meld je dan per mail aan via n.vansambeek@vgct.nl.
  • Kosten: € 35,-
Aanmelden