VGCt zoekt bestuurslid portefeuille cgw (nieuw)

Maak jij je sterk voor opleiding, registratie en positionering van de cgw'er?

Kop VGCt Verenigingsnieuws

Omdat we de cognitief gedragstherapeutisch werker (cgw’er) in het beleid van de vereniging meer gerichte aandacht willen geven, breiden we het bestuur van de VGCt uit met een extra bestuurszetel. Ben jij die enthousiaste persoon die zich sterk wil maken voor de opleiding, registratie en positionering van de cognitief gedragstherapeutisch werker? Solliciteer dan nu!

Bel of app met Hubert van der Kleij, directeur VGCt, op 06 -20441682. Stuur je CV en motivatie vóór 1 mei 2021 naar h.vanderkleij@vgct.nl.

Download de volledige vacaturetekst

VGCt-bestuur en bureau
Het VGCt-bestuur bestaat uit vijf tot zeven personen die zijn benoemd door de ledenraad. Het bestuur stelt het beleidsplan vast (dat door de ledenraad wordt goedgekeurd) en voert samen met het bureau en leden in commissies de beleidsplannen uit. Bestuur en het bureau hanteren een projectmatige aanpak. Bestuurstaken zijn verdeeld op basis van portefeuilles maar het bestuur is integraal verantwoordelijk voor het verenigingsbeleid.

Het bestuur vergadert vijf keer per jaar en vier keer per jaar met de ledenraad (steeds op vrijdagmiddag). Tussendoor zijn er incidentele overleggen.

Bij het bureau van de vereniging werken 17 medewerkers verdeeld over vier teams. Het bureau heeft beleidsvoorbereidende, coördinerende en uitvoerende taken en is de spil van de vereniging.

Wil je wel een bestuursfunctie vervullen, maar liever een andere portefeuille? Solliciteer dan naar de volgende vacatures: 

Bestuurslid jeugd
Bestuurslid opleidingen en registraties cgt'er en supervisor

Vacature bestuurslid cgw