VGCt ledenenquête 2019

Ledenenquête 2019: wat vind jij van de VGCt?

Foto nieuwsbericht ledenenquete 2019 - Copy

De VGCt is benieuwd naar de tevredenheid van haar leden over de VGCt. Wat verwacht je van de vereniging? Welke kant moet de VGCt op? Wij horen graag wat jullie mening is over de vereniging op allerlei terreinen. Daarom is op maandag 18 maart per e-mail een ledenenquête verstuurd. Hierin zijn vragen opgenomen over de positionering van de vereniging, de kwaliteit van scholing en nascholing, het huidige (en mogelijke nieuwe) aanbod van concrete producten en diensten, maar ook de werkwijze en communicatie van de vereniging.

De VGCt gebruikt de resultaten en feedback om het komende beleidsplan (2020-2023) te ontwikkelen. Daarnaast geeft het de nieuwe ledenraad ook belangrijke input om mee aan de slag te gaan.

Onze voorzitter Arnold van Emmerik vertelt je graag in een persoonlijke videoboodschap waarom het zo belangrijk is dat je als VGCt-lid de ledenenquête invult. 

Maak kans op een geheel verzorgd VGCt najaarscongres arrangement

Je ontvangt per e-mail de link naar de vragenlijst. De enquête kan eenvoudig online ingevuld worden. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Onder de respondenten worden er drie geheel verzorgde arrangementen van twee dagen (met overnachting) op het VGCt najaarscongres 2019 (28 - 29 november 2019 in Veldhoven) verloot.