Groepsleertherapie (schematherapie)

Bureau VIER-V Harderwijk

zie www.vierv.nl voor de actuele data

Ben je in opleiding tot cognitief gedragstherapeut en wil je graag wat meer ontdekken waar je sterke kanten en valkuilen liggen? Wil je graag eens ervaring opdoen met therapie in een groep? En dat binnen een afgebakende periode? Dan ben je bij Bureau VIER-V aan het juiste adres. Wij organiseren een groepsleertherapie in 10 maandag middagen, met een gemiddelde frequentie van 1 maal per 2 weken. Aan deze groepsleertherapie kunnen maximaal 8 cursisten deelnemen.

Inhoud

We werken met diverse (cognitief) gedragstherapeutische methoden waarbij schematherapie volgens Farrell en Shaw de hoofdmoot vormt.  Daarbij maken we veel gebruik van experientiele technieken.  Deelnemers brengen eigen problemen in die zij tegenkomen in hun eigen werk en/of in hun privésituatie en die gerelateerd zijn aan hun schema’s en modi. Vanuit Bureau VIER-V hechten we daarbij aan woorden als vrijheid, vertrouwen, verbinding en verandering. In de groepsleertherapie is het mogelijk (vroege) ervaringen in te brengen die een rol hebben gespeeld in het ontstaan van schema’s en modi. De groepssessies bieden een kans voor nieuwe ervaringen en deze ervaringen worden actief meegenomen in het leven en werk van de cursisten buiten de therapie. 

Voor wie

De groepsleertherapie is bestemd voor diegenen die in het kader van hun postdoctorale opleiding tot cognitief gedragstherapeut, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater leertherapie moeten volgen.

Leertherapeut

Leertherapeut: Roel Timmerman, klinisch psycholoog/psychotherapeut en supervisor/leertherapeut VGCt/NVP/SFT
Co-therapeut: Nadine Boers, psychotherapeut, senior schematherapeut

Meer info

Voor overige en meest recente informatie over deze groep, data en tijden: zie onze website www.vierv.nl. Contact opnemen mag natuurlijk ook.

Locatie

Harderwijk

Frequentie

Gemiddeld eenmaal per 14 dagen.  

Kosten

De kosten voor deze groepsleertherapie (geldend als 25 uur leertherapie, totale tijdsbesteding 50 uur) bedragen € 1390,- dit is inclusief een kennismakingsgesprek van 45 minuten (bij 6 of minder deelnemers € 1.665,-).

Aanmelding

Aanmelden via email: info@vierv.nl waarbij je kunt aan geven dat je je wilt aanmelden voor schemagroepsleertherapie.