VGCt
Evenement

UK calling – symposium over therapie bij psychose

13 juni 2022

Complotten, trauma, overwaardige ideeën: ze worden allemaal besproken tijdens het symposium ‘UK calling’. Leer meer over het gebruik van virtual reality en apps in het aanpakken van angst bij patiënten.
Heb je interesse in cognitieve gedragstherapie bij psychose (CGTp)? Kom dan naar het symposium op 13 juni in Utrecht.

Stemmen, achterdocht en andere bijzondere belevingen VGCt

Het beste werk door Engelse experts

Daniel Freeman (paranoia expert), Amy Hardy (expert op gebied van trauma en psychose, en e-health interventies), en Richard Bentall (expert op gebied van CGT bij psychose, trauma, en complottheorieën en overwaardige ideeën) zijn bevestigde sprekers. In de middag kun je bij Nederlandse CGTp-toppers workshops volgen, zoals bij David van den BergRob van GrunsvenPaul de Bont en anderen. De workshops variëren van basisvaardigheden CGTp tot VGCt N=1 supervisie.

Reserveer jouw plek

Cgw-ers en cgt’ers zijn welkom, maar ook als je deze achtergrond niet hebt en wel werkt met mensen met een psychose nodigen we je uit om je te laten inspireren door deze experts.

Praktische informatie

Datum 13 juni 2022
Tijd 9.00 – 18.00 uur
Locatie Hotel Mitland, Utrecht
Spreker(s) Richard Bentall, Daniel Freeman, Amy Hardy e.v.a.
Accreditatie Is verleend door de VGCt voor 6 punten nascholing en door de FGzPt voor 6 punten specialismen gezondheidszorgpsycholoog.
Kosten € 185,-

De VGCt is CRKBO geregistreerd. Op alle verenigingsactiviteiten zijn de algemene voorwaarden evenementen van de VGCt van toepassing.

oval