Evenement

Najaarscongres 2023

The Truth Is Out There
1, 2 en 3 november 2023
vgctnajaarscongres.nl

Het is zover! Vroegboekkorting tot 31 juli

VGCt-leden kunnen zich nu aanmelden voor het najaarscongres ‘The Truth is Out There‘ . En doe je dit voor 31 juli dan reserveer je je ticket met vroegboekkorting!
Ook dit jaar vindt het congres plaats in conferentiecentrum NH Koningshof, waar we drie dagen de gelegenheid hebben elkaar weer te ontmoeten. Live kennis uitwisselen, netwerken en gezelligheid. En ook dit jaar is er voor deelnemers die niet naar locatie kunnen komen weer de mogelijkheid om je aan te melden voor het congres online.

De waarheid

De waarheid. Is dat niet het doel van onderzoek, om dichter bij de waarheid te komen? Bestaat er eigenlijk wel één waarheid? In de behandelpraktijk hoeven we soms de waarheid niet te weten en gaat het vooral om de perceptie van de cliënten over de waarheid. In hoeverre is onze perceptie van waarheid beïnvloed door de maatschappelijke en culturele context? Proberen we in therapie de waarheid of een cliënts perceptie hiervan te veranderen? Wanneer is het juist gewenst en wanneer is het gevaarlijk of zelfs onethisch om de perceptie van de waarheid te veranderen?

Kom naar het najaarscongres!

Tijdens het najaarscongres van 2023 staan we uitgebreid stil bij alles wat te maken heeft met waarheid. We zullen meer te weten komen over hoe waarheid, waarheidsvinding en beïnvloeding van waarheid een rol spelen in onderzoek en de klinische praktijk.

In symposia en lezingen word je op de hoogte gebracht van de resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek, waarbij er aandacht besteedt is aan de betekenis van deze resultaten voor de praktijk.
En in actieve, praktijkgerichte workshops oefen je met deze theorie.

Zien we je daar?

Ook dit jaar streven we weer naar een interessant en goed gevuld programma en naar persoonlijke ontmoeting.
Natuurlijk ook met lekker eten en ontspanning.

Wij vinden het erg leuk je weer te mogen ontvangen in Veldhoven.

Praktische info

Datum 1, 2, 3 november 2023
Locatie NH Koningshof: Locht 117, 5504 RM Veldhoven
Spreker(s) Bruno Verschuere, Floortje Scheepers, Richard McNally en Rianne de Kok
Accreditatie Wordt aangevraagd bij de VGCt, VEN, VSt, FGzPt, NVvP, NVP, Verpleegkundig Specialisten Register, NIP-eerstelijnspsychologie en NIP K&J / NVO-OG
oval