Evenement

Cgw on tour – online

1 december 2022

Oriëntatie, reflectie en oefenen m.b.t. Holistische theorie, Probleemselectie en Analyses

Aandacht voor de drie kernstappen in het (reguliere) CGT-proces.

Cognitief gedragstherapeutisch werker VGCt

Save the date

Het is weer tijd om een volgende ‘CGW on tour’ in de agenda te zetten! We hebben Klaas Molenkamp bereid gevonden om een dagdeel met deelnemers te reflecteren op 3 kernstappen in het CGT-proces. We vroegen hem om aandacht te besteden aan een werkwijze met betrekking tot de HT én we wilden graag dat hij eveneens aandacht zou besteden aan Functie- en Betekenis analyses. In het verlengde van deze wensen lijkt het vervolgens logisch om ook kort stil te staan bij een tussenliggende kernstap in het CGT-proces: de probleemselectie. Dus: Aandacht voor drie kernstappen in het (reguliere) CGT-proces.

Te zijner tijd zullen deelnemers circa 35 pagina’s literatuur toegezonden krijgen, en er kan ervaring opgedaan worden met een werkwijze om tot een  HT te komen. Tijdens de studiemiddag zal een planmatige werkwijze met betrekking tot het maken van FABA’s aan de orde komen, geïnspireerd door de publicaties van Kees Korrelboom/Erik ten Broeke. De voorbereiding zal ongeveer 5 werkuren vergen.

Geïnteresseerd? Geef je dan zo snel mogelijk op!

Praktische informatie

Datum 1 december 2022
Tijd 13.00 – 17.00 uur
Locatie Online
Spreker(s) Klaas Molenkamp
Accreditatie Is verleend door de VGCt voor 3 punten nascholing
Kosten € 25,- voor leden van de VGCt, € 50,- voor niet-leden
Let op Meld je aan voor 24 november i.v.m. voorbereidende opdrachten

De VGCt is CRKBO geregistreerd. Op alle verenigingsactiviteiten zijn de algemene voorwaarden evenementen van de VGCt van toepassing.

oval