Nieuws

Call for abstracts cgw-congres 2023

Mensenkennis, je hebt ’t!
17 maart 2023
cgwcongres.nl

Deadline 1 december 2022

Mensenkennis, je hebt ’t!

Als cognitief gedragstherapeutisch werker heb je inmiddels een stevige positie in de behandeling van cliënten. Jouw mensenkennis is je kracht in het opbouwen van de therapeutische relatie. Je voert met tijd en aandacht CGT-technieken uit, sámen met je cliënt. En juist het samen oefenen in de praktijk helpt om al het geleerde in de behandelkamer te integreren in zijn of haar dagelijks leven.

Tijdens het CGW-congres in 2023 kun je jouw rol verder verstevigen en je (mensen)kennis en die van je collega’s uitbouwen. Daar is namelijk weer volop gelegenheid om technieken te oefenen, elkaar te inspireren en kennis op te frissen en te delen.

Voor kennisdelers en workshopgevers

Dus: cgw’ers én cgt’ers laat van je horen! Als je ervaren bent, maar ook als je een aanstormend talent bent. Inspireer je collega’s en geef een workshop. Denk aan workshops waarin je laat zien hoe je een techniek toepast: een cognitieve techniek, een gedragsexperiment of motiverende gespreksvoering bijvoorbeeld. Of de behandeling van specifieke problematiek als verslaving, hoarding of misofonie. Misschien ken je een intervisievorm die goed werkt voor jou en je collega’s? Of wil je je kennis delen over de therapeutische relatie? Dit is in elk geval het moment om een abstract in te dienen. Een goede wetenschappelijke onderbouwing is uiteraard belangrijk.

Bekijk hier alle abstractcriteria.

Voor twijfelaars en tipgevers

Wil je een abstract indienen maar twijfel je nog of wil je begeleiding? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Ook tips over mensen die we kunnen uitnodigen voor het geven van een workshop zijn van harte welkom.

 

Deadline: 1 december 2022

Heb je vragen? Mail naar congres@vgct.nl.

De VGCt is CRKBO geregistreerd. Op alle verenigingsactiviteiten zijn de algemene voorwaarden evenementen van de VGCt van toepassing.

oval