Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

Verdiepende Compassieleertherapiegroep, 4 dagen aaneengesloten, incl. weekend bij Mindful Nederland

Inhoud

Op een schitterend gelegen en sfeervolle locatie, het kleinschalige  conferentiecentrum ‘de Poort’ in de prachtige bossen en heide van Groesbeek geef ik vanaf 10 juni 2022 weer een 4-daagse verdiepende compassieleertherapiegroep waarin de compassietraining, een meer recente loot binnen de CGt, de basis is en kern van mindfulness, alles evidence based. Naast de verdiepende compassietraining worden andere stromingen vanuit de CGT geïntegreerd. Het betreft een intensief en afwisselend programma. Je kan aan deze leertherapiegroep deelnemen wanneer je je de beginselen van de mindfulness al eerder eigen hebt gemaakt, elders in een mindfulnesstraining of MBCT-leertherapiegroep of anderszins je je de mindful houding in het leven eigen maakte of leerde mediteren. Het is een pré maar geen must, dus bij weinig of geen ervaring nog, kun je je ook aanmelden.

Ik geef inmiddels op deze locatie al weer voor het 10-de jaar met veel plezier deze compassieleertherapiegroep waarvan het programma in de loop van de tijd en ook recent weer, verder ontwikkeld en uitgebalanceerd is door (inter)nationale bijscholing, beoefening en ervaringen. Enkele honderden  collega’s (i.o.) hebben inmiddels hier aan deel genomen en hun waardering en enthousiasme voor deze vorm van leertherapie is erg hoog. Kijk naar reacties van eerdere deelnemers aan deze compassieleertherapiegroep op http://mindful-nederland.nl/beoordelingen-compassie-leertherapiegroepen/

Tevens is er enthousiasme voor het prachtige bos- en heidegebied waarin het conferentieoord ligt en de vriendelijke, behulpzame houding van de medewerkers van het conferentiecentrum.

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet. In de keuken worden biologische streekproducten op slowfoodwijze en met aandacht gekookt.

Deze leertherapiegroep voor cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten voor de VGCt. Daarnaast kun je ook mee doen aan deze leertherapiegroep in het kader van bij- en nascholing voor de VGCt als je al lid bent van de VGCt ( ook 25 nascholingspunten VGCt) Ook in het kader van sommige KP- en Psychotherapie-opleidingen kun je meedoen.

Docent

Marie-Jose van Lieshout

Datum

Vrijdag 10 t/m maandag 13 juni 2022

Informatie

Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt.

Aanmelding 

Vul het aanmeldformulier in op de website https://www.mindful-nederland.nl/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op www.mindful-nederland.nl kun je alle nu bekende data zien waarop de leertherapiegroepen plaatsvinden.

Praktische informatie:

Datum 10 juni 2022 t/m 13 juni 2022
Plaats Groesbeek
Kosten € 1495,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland
Geaccrediteerd door VGCt
oval