Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

online ACT groepsleertherapie (ook 3-daagse ACT weekenden) en mindfulness/compassie based 4- daagse leertherapieweekenden (25 u) aan zee

start diverse momenten in maart, mei, juni en september

Zie Zee organiseert sinds vijf jaar met veel enthousiasme 4-daagse leertherapieweekenden (25 uur), gebaseerd op de principes van mindfulness- en (zelf-) compassietraining  voor psychologen, psychiaters, klinisch-psychologen en psychotherapeuten (-i.o).  Ook organiseren wij 3-daagse leertherapie-weekenden (15 uur) op Acceptance and Commitment gebaseerd, en online ACT leertherapiegroepen op dinsdag-avonden (10 uur).

De deelnemersgroep bestaat uit max. 8 personen. De trainers zijn ruim 20 jaar werkzaam bij een SGGZ-instelling waardoor zij uit hun eigen ervaring kunnen putten rond het wijs leren omgaan met de uitdagingen die therapeuten in de huidige situatie in de GGZ op hun bordje krijgen.  Deelnemers waarderen de betrokken en kundige stijl van de trainers, naast de locatie in de natuur nabij zee en het eten al jaren zeer hoog.

Locatie

De weekenden hebben plaats op een fijne locatie op loopafstand van de zee en een prachtig natuurgebied in de duinen. De ACT leertherapiegroep is online.

Meer info

Voor data, een impressie van wat je kunt verwachten, reacties van deelnemers, aanmelden en andere informatie: www.ziezee.nl.

Praktische informatie:

Datum 01 december 2022
Plaats Zeeland
Kosten zie website
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie ZIE ZEE
Geaccrediteerd door VGCt
oval