Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

MOOIE LEERTHERAPIE COMPASSIE & MINDFULNESS in lang weekend op een fijne plek, meerdere keren per jaar!

BEKNOPTE LEERTHERAPIE COMPASSIE & MINDFULNESS 

  • Even 4 dagen ertussenuit. Op een fijne plek in de bossen bij Nijmegen (eenpersoonskamer, volpension) je verdiepen in mindfulness/compassie. Duidelijke, bewezen meerwaarde voor therapeuten.
  • Prettige leertherapie, gebaseerd op Mindful Self Compassion (Germer), en MBCT (Segal).
  • Mindfulness heeft zijn plek veroverd binnen de gezondheidszorg vanwege de goede effecten voor cliënten entherapeuten. Therapeuten worden effectiever (beleving van de cliënt; snelheid van herstel). Onderzoek laat dit zien, en je ervaart het zelf.
  • Een nieuwe ontwikkeling is (zelf-)compassie. Veel mensen zijn streng voor zichzelf, en kritisch. Zij steunen zichzelf niet wanneer ze het moeilijk hebben. Dit vermogen, jezelf behandelen met zachtheid, te steunen, motiveren op een vriendelijke manier, ontwikkel je met mindful self compassion. Ook therapeuten hebben hier behoefte aan :-).In ons werk ontmoeten we mensen die worstelen, en lijden. Dit is soms uitputtend. We voelen ons machteloos of diep geraakt. Ontdek hoe zelfcompassie je helpt om compassie te voelen zonder zelf leeg te lopen.
  • De leertherapieweekends zijn werkzaam, intensief, inspirerend. In een aangename, veilige omgeving ontwikkel je nieuwe vaardigheden.
  • Hoewel het uitdagend kan zijn, ervaren deelnemers dit doorgaans als weldadige dagen.
  • Trajecten (25 punten) starten jaarlijks verschillende keren, desgewenst te combineren tot 50 sessies.
  • Je bent 4 dagen op een fijne plek in de bossen. Vanwege de compacte vorm is het een intensieve, leerzame ervaring.
  • Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”

 

Prijs

1495,- euro all in (eenpersoonskamer, volpension).

 

Locatie

De Poort, Groesbeek.  Conferentieoord de Poort, Groesbeek (bij Nijmegen)

 

Data/tijden

Donderdag 8 februari 10.00 t/m zondag 11 februari 2024 17.00 uur

Donderdag 11 april 10.00 t/m zondag  14 april 2024 17.00 uur

 

Aantal deelnemers

Maximaal 8.

Groepen worden enkele keren per jaar gegeven. Verschillende formats, thema’s, prijzen (compact-gespreid in de tijd, met-zonder overnachtingen, in Den Haag-Groesbeek). 6-10 leertherapieën per jaar, zie de website voor data: https://centrummindfulness.nl/leertherapie/

 

Docent:

Hende Bauer, BIG-psychotherapeut, VGCT-supervisor, NVP-supervisor, erkend leertherapeut (VGCT en NVP). Gecertificeerd compassietrainer, mindfulnesstrainer. Opleider MBCT. Ze gaf meer dan 70 leertherapiegroepen!

Oprichter Centrum voor Mindfulness Den Haag (2007), sinds 2020 Centrum voor Mindfulness Compassie en Psychotherapie.

Paula, deelneemster eerdere ronde:

“Ik heb leertherapie als psycholoog gevolgd in het kader van VGCT-opleiding. Dit centrum en specifiek Hende Bauer zelf werd mijn door anderen aangeraden en bij deze doe ik dat ook met warmte en liefde! Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar kwam terecht in een fijne groep met veel veiligheid. Ik heb veel ervaren wat betreft Mindfulness voor je kan doen. Ik had ooit scholing gehad, maar dit ging veel dieper. Hende Bauer kan ik zeker aanraden als leertherapeut. Ze is professioneel, begripvol en zorgt voor een goede sfeer. Veel kennis en ervaring en dat is te merken. Ik ga zeker verder met Mindfulness en aansluitend compassie zowel voor mezelf als voor mijn werk als psycholoog. En heb me aangemeld voor een vervolg waarin ik ook goed ben geadviseerd. Zeer aan te raden.”

 

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website voor informatie en aanmelden: https://centrummindfulness.nl/leertherapie/ of mail info@centrummindfulness.nl.

Praktische informatie:

Datum 08 februari 2024 t/m 14 april 2024
Plaats Den Haag
Locatie evenement Conferentieoord de Poort, Groesbeek (bij Nijmegen)
Kosten 1495,- euro
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie
Geaccrediteerd door VGCt, NVP
oval