Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

MBCT-leertherapiegroep, 4-daagse aaneengesloten incl. weekend, Mindful Nederland

Inhoud

Op het prachtige Hogeland van Groningen, op een sfeervolle locatie in herberg “het Klooster” te Kloosterburen geef ik op 8 april 2022 weer een 4-daagse leertherapiegroep MBCT (25 punten voor de VGCt). De herberg, voormalig klooster, is omringd door een prachtige Kloostertuin met oude fruitbomen, de waddenzeedijk dichtbij. Het programma bevat MBCT, compassietraining, ACT en positieve psychologie en is intensief en gevarieerd.

Ik geef ondertussen op deze locatie al weer voor het 11-de jaar met veel plezier deze MBCT-leertherapiegroep. Inmiddels hebben vele honderden collega’s ( i.o.) deel genomen aan een van de leertherapiegroepen van Mindful Nederland waarbij de waardering voor deelname aan het programma van deze groepen erg hoog is en er veel lof en enthousiasme is voor deze locatie. Kijk ook naar reacties van eerdere deelnemers op de website als je wilt op  http://mindful-nederland.nl/reacties-van-deelnemers-mbct-mbcl-msc-leergroepen/

Deze MBCT-leertherapiegroep kun je ook doen in het kader van bij- en nascholing voor de VGCt als je al lid bent van de VGCt (25 nascholingspunten voor de VGCt). Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht en liefde biologische vegetarische streekproducten bereid.

Datum

Vrijdag 8 t/m maandag 11 april 2022

Docent

Marie-José van Lieshout

Informatie

Mail naar mindfulnederland@gmail.com om informatie op te vragen en stel de vragen die je hebt.

Aanmelding voor deze MBCT-leertherapiegroep

Vul het aanmeldformulier in op https://www.mindful-nederland.nl/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com.  Op https://www.mindful-nederland.nl/ kun je nu alle bekende data zien waarop de groepen plaatsvinden.

Praktische informatie:

Datum 08 april 2022 t/m 11 april 2022
Plaats Kloosterburen (Groningen)
Kosten € 1495,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland
Geaccrediteerd door VGCt
oval