Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

MBCT-leertherapiegroep, 4-daagse aaneengesloten, incl. weekend, Mindful Nederland

Inhoud
Op het prachtige Hogeland van Groningen, op een sfeervolle locatie in herberg “het Klooster” te Kloosterburen geef ik op 7 juli 2022 weer een 4-daagse leertherapiegroep MBCT (25 punten voor de VGCt). De herberg, voormalig klooster, is omringd door een prachtige Kloostertuin met oude fruitbomen, de waddenzeedijk dichtbij. Het programma bevat MBCT, compassietraining, ACT en positieve psychologie en is intensief en gevarieerd. Ik geef inmiddels op deze locatie al weer voor het 11-de jaar met veel plezier deze MBCT-leertherapiegroep.

Inmiddels hebben vele honderden collega’s ( i.o.) deelgenomen aan een van de leertherapiegroepen van Mindful Nederland waarbij de waardering voor deelname aan het programma van deze groepen erg hoog is en er veel lof en enthousiasme is voor deze locatie. Kijk ook naar reacties van eerdere deelnemers op de website als je wilt op  http://mindful-nederland.nl/reacties-van-deelnemers-mbct-mbcl-msc-leergroepen/

Deze MBCT-leertherapiegroep kun je ook doen in het kader van bij- en nascholing voor de VGCt als je al lid bent van de VGCt (25 nascholingspunten voor de VGCt).

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht en liefde vegetarische biologische streekproducten bereid.

Datum  Donderdag 7 t/m zondag 10 juli 2022

Docent  Marie-José van Lieshout

Informatie  Mail naar mindfulnederland@gmail.com om informatie op te vragen en stel de vragen die je hebt.

Aanmelding voor deze MBCT-leertherapiegroep  Vul dan het aanmeldformulier in op https://www.mindful-nederland.nl/ of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com.

Op https://www.mindful-nederland.nl/ kun je nu alle bekende data zien waarop de groepen plaats vinden.

Praktische informatie:

Datum 07 juli 2022 t/m 10 juli 2022
Plaats Kloosterburen (Groningen)
Kosten € 1495,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland
Geaccrediteerd door VGCt
oval