Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

MBCT-leertherapiegroep, 4-daagse aaneengesloten, incl. weekend, Mindful Nederland

Op een schitterend gelegen en sfeervolle locatie, namelijk het kleinschalig conferentiecentrum ‘De Poort’ in de prachtige bossen en heide van Groesbeek geef ik van 22 t/m 25 april 2022 weer een 4-daagse leertherapiegroep MBCT. Het programma bevat MBCT, compassietraining, ACT en positieve psychologie en is intensief en gevarieerd. Het maximale aantal deelnemers is 8.

Ik geef ondertussen al weer voor het 11-de jaar met veel plezier deze MBCT-leertherapiegroep. Inmiddels hebben vele honderden collega’s (i.o.) deelgenomen aan een van deze MBCT-leertherapiegroepen van Mindful Nederland, waarbij de waardering voor deelname aan het programma erg hoog is. Tevens is er enthousiasme voor het prachtige bos- en heidegebied waarin het conferentieoord ligt en de vriendelijke, behulpzame houding van de medewerkers van het conferentiecentrum. Bekijk reacties van eerdere deelnemers op https://mindful-nederland.nl/reacties-van-deelnemers-mbct-mbcl-msc-leergroepen/

Je verblijft op een eigen kamer met douche en toilet en in de keuken worden met aandacht biologische streekproducten bereid.

Deze MBCT-leertherapiegroep voor o.a. cognitief therapeuten i.o. staat voor 25 punten bij de VGCt. Je kunt ook mee doen in het kader van bij- en nascholing voor de VGCt als je al lid bent van de VGCt (25 punten VGCt). Tevens kun je deelnemen voor sommige KP- of Psychotherapie-opleidingen.

Datum  

Vrijdag 22 t/m maandag 25 april 2022.

Docent  

Marie-José van Lieshout

Informatie  

Mail naar mindfulnederland@gmail.com voor het opvragen van informatie over deze leertherapiegroep en stel de vragen die je hebt.

Aanmelding voor deze MBCT-leertherapiegroep  

Vul het aanmeldformulier in op de website https://www.mindful-nederland.nl/  of vraag het aanmeldformulier op bij mindfulnederland@gmail.com

Op www.mindful-nederland.nl kun je alle nu bekende data zien waarop de leertherapiegroepen plaatsvinden.

Praktische informatie:

Datum 22 april 2022 t/m 25 april 2022
Plaats Groesbeek
Kosten € 1495,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Mindful Nederland
Geaccrediteerd door VGCt
oval